DN is busy

 Laptop terbuka tapi DN tiada di meja....
Sebabnya bila DN sibuk, DN akan bertapa di bilik mesyuarat. Bilik ini akan menjadi DN yang punya sebab memang bersepah kerja-kerja DN atas meja ini. Kenapa DN pilih bilik ini? Sebabnya meja yang luas, boleh tutup pintu bila taknak diganggu dan ada speaker volume yang boleh di off bila rasa radio yang dipasang sangat annoying. Tengok tu? Makan dan minum pun di sini. Hehe...

Ok, dah update so nak continue buat kerja. Daaa!!!
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

6 Blue Komen:

  1. asyik main blog je...bila ntah nk siap kerja

    ReplyDelete
  2. asyik buat kerja je, bila nk update blog? hehe... balance itu perlu :p

    ReplyDelete
  3. seleraknya meja.

    jangan lupa kemas balik ye.

    Cik DN kan suka kemas2..:0

    ReplyDelete
  4. tak cukup cukup meja kerja die..heheeee

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^