Family Outdoor Portraiture

30 Jun 2011 yang lepas DN ada beli voucher di MilkaDeal seperti berikut...

RM75 instead of RM299 for 1 hour Klang Valley Outdoor Portraiture + 10 copies 4R photos + 1 copy 8R photo + 1 Photo CD from Yellow Cow Studio [75% OFF]

Menarik kan!! Mesti lah DN takkan lepaskan peluang ini. Hehe... So DN menggunakan voucher ini pada 21 Ogos 2011 yang lepas untuk tangkap gambar raya sekeluarga dan DN telah menerima gambar & CD pada 7 September 2011. Service yang sangat efisien kerana selepas 2 minggu DN dah dapat semuanya... 

Inilah salah satu dari hasil kerjanya... 

Voucher ini max 6 orang sahaja tetapi bila masuk  parent DN, total jadi 7 orang. Bila DN tanya, perlu tambah RM50 untuk extra 1 orang dan akan dapat extra 2 copies 4R photos... Ok lah tu kan...

Thanks to Yellow Cow Studio for the pictures. Hope to cooperate with you again in the future...

Selain itu... MilkaDeal lagi.. Haha... DN ada beli voucher berikut.. 

RM24.90 instead of RM49.80 for 8 Personalised Magnet Bookmarks from PhotoDelivery.com.my [50% OFF]

Gambar-gambar tersebut DN nak abadikan dalam magnet bookmarks tersebut dan DN akan berikan kepada adik-adik DN. Owh, DN memang kakak yang baik. Tak payah cakap DN dah tahu. Haha....

Eh, kalian tahu tak magnet bookmarks tu camne?

Inilah dia... Menarik juga kan.Hehe... DN dah hantar gambar kepada mereka. Harap DN akan menerimanya tidak lama lagi. Can't wait!!!




Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

5 Blue Komen:

  1. cantik...
    mmg murah yer kalau guna milkdeal ni?

    ReplyDelete
  2. tq wida... mmg murah kat milkadeal ni sbb dia bg diskaun byk2... cuba la tgk tp kat ganu mcm xde je tmpt offer. byk kt kl.. huhu..

    ReplyDelete
  3. Time nie kan amik gambar buat jadi header?

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu bro.. dh lama xtukar header. xtahu bila nk tukar header baru...

      Delete
  4. comel comel....tahun 2015 nanti leh buat lagi yer...

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^