Free Movie Ticket... Yeahooo!!!

Yeahoooo!!! I got free ticket!!! Awak dapat ke? Hehe...
Thanks Nuffnang for the birthday present... Empat pass untuk tengok apa-apa movie di mana-mana TGV cinema memang lebih dari cukup. Pening DN nak ajak siapa. Agak-agak boleh DN pergi banyak kali tak guna pass ni? Minggu ni 2 pass... Minggu lagi satu 2 pass... Hehe...

Tapi yang penting kena pergi ambil dulu pass tersebut di office Nuffnang. Hmm.... Agak-agak DN ada meeting di KL nanti DN singgah ye. Thanks again!!! I love Nuffnang! :)





Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

7 Blue Komen:

  1. HEHE... 1 of the person yang boleh diajak ada disini... hihi

    ReplyDelete
  2. boleh.. tp minmin nak letak mane? sian kena tinggal nant. huhu..

    ReplyDelete
  3. seronok ye.r..skrg ni...samppai tak sempat sempat nak hadiri semua jemputan kan...hhehheeee

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^