Jamuan Raya Samudra Family

Selasa lepas Samudra telah mengadakan Jamuan Raya di main office Samudra. Perancangan last minit sebenarnya. Isnin plan, Selasa jalan.. Tapi alhamdulillah... semua berjalan dengan lancar...
DN ambil tugas anyam ketupat untuk prop...Jangan tak percaya menganyam ini adalah kepakaran DN. Hee...
 Manakala Kak Yang & Kak Suzie menyiapkan prop dan menyusun makanan di Bilik Mesyuarat...
Makanan yang disediakan untuk jamuan raya ini... Ada nasi minyak, kuah kacang, rendang kerang, ayam masak lodeh...
Nasi impit, ayam masak merah, daging masak kicap, sayur campur, sate.... 
Susun berderet atas meja di Bilik Mesyuarat. Banyak kan!! DN rasa semuanya sampai sendat perut tu. Hehe...
Jangan terkejut DN potong kek untuk birthday DN walaupun sudah belated. Ish DN ni. Tak habis-habis nak potong kek kan. Haha....
DN tak tahu pun akan ada kek. Thanks Bos Muda for the birthday cake... Ingat juga kalian dengan birthday DN kan. Terharu DN. Huhu..
Ini antara yang terawal datang jamuan raya Samudra... Semua kawan-kawan bos je sebab takde ajak ramai-ramai sangat. Ajak yang rapat sahaja...
 Selain kawan-kawan ofis, kawan-kawan bos dan jiran-jiran, wife Bos Muda juga datang... Kawan-kawan DN yang datang adalah Peili dan housemate... Housemate Bos Muda yang ajak tau... Tak datang katanya housemate tak boleh kawan dengan DN. Haha.... Layankan aje...

So sape-sape nak datang jamuan raya Samudra next year, rapatkan lah diri kalian dengan bos-bos DN ye. Kalau dengan DN... hmm... boleh dipertimbangkan tapi tak jamin lagi boleh datang. Hehe.. :p
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

6 Blue Komen:

  1. ofis wida sabtu ni baru buat..hehe

    ReplyDelete
  2. ijah : byk kan!! i loike too... :)

    zuan : u jauh.. ajak pn bukan boleh dtg..

    wida : sabtu bukan cuti ke? awatnye xbuat ofis hour...

    ReplyDelete
  3. tahun berganti tahun....tahun 2015 ..kita raya sesame yer.....

    ReplyDelete
  4. Benda last minit, kalau bagi dekat DN, sure menjadi punya.

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^