Fright Night

Blog DN sudah berwajah baru. Hoho!! Bukan niat DN nak tukar sebenarnya tapi bila guna interface yang baru tu DN tak pasti tertekan apa, tiba-tiba kelam-kabut jadi page DN. Maka dengan itu DN mengubah semuanya. Tak pasti kalian suka atau tak, tapi ini je yang mampu DN buat semalam. DN bukan kreatif sangat pun. Huhu... 
 
Ok, sebenarnya DN bukan nak cerita pasal wajah baru blog DN ni tapi...... Again!! Thanks Nuffnang for the free 2 passes to watch premiere screening Fright Night. 
 
DN tengok cerita ini di Cathay Cineplex e@Curve (formerly Cineleisure Damansara), Damansara.
 
 DN...
dan housemate...

Ok, berbalik kepada premiere screening Fright Night DN tengok malam tadi, memang best! Hati ni dupdap.. dupdap.. berdebar je tau. Dah lah pontianak hensem (Colin Farrell), DN pun sanggup kena gigit tau. Haha!!!Kepada mereka yang suka tengok cerita-cerita hantu atau cerita-cerita yang penuh dengan debaran atau cerita-cerita yang sikit-sikit nak terkejut, cerita ini sesuai untuk kalian. Tak bosan tengok cerita ini sebab memang berdebar je sepanjang tengok dan ada juga diselitkan lawak jenaka yang boleh lah meredakan debaran kalian buat seketika. 
Layankan trailer ini... So far DN suka cerita ini dan harap kalian yang nak pergi tengok bila cerita ini keluar pada 22 September ini juga terhibur...
  Peace from us!!! ^_^

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

4 Blue Komen:

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^