Post as RE or COW

Pagi-pagi lagi dapat mesej berhenti kerja secara mengejut. Memang terus forward mesej to Bos Nasuha dan Kak Suzie. Adehhh... Nak cari RE (Resident Engineer) pun tak dapat2, yang dah ada berhenti dengan notis tak sampai 24jam atau lebih tepat serta merta. Terus DN terfikir... Adakah tiada rules untuk orang-orang yang bekerja terikat secara kontrak ini? Adakah kerana kontrak, tidak perlu untuk menulis resign letter dan berhenti secara proper? Hmmm...

Selang beberapa jam Bos Nasuha call dan arahan beliau "Noor.. cari yang baru segera!" Mana nak cari ni.. Nak cari calon suami pun sampai sekarang tak jumpa-jumpa, inikan pula nak cari 2 orang untuk bekerja sebagai RE & COW (Clerk of Work). Damn!!! Hmm... Kerja tambahan untuk DN padahal kerja pending kat ofis banyak lagi. Huhu...

Relax DN... Everything happen for a reason. Take a deep breath, said to yourself you can find someone to help you there. Insyaallah... For those who think you are qualified to be a RE or COW, please send your resume to samudra_my@yahoo.com for my attention. Works location will be based in JB and any inquiries may directly refer to me. Do not hesitate to call or email me.  

Here is the overview of the site which will be used on 2013. Anyone??? Huhu... Desperately need someone to help me in here..
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

4 Blue Komen:

  1. uiks...what happen??? ujian! ujian! dari NYA

    ReplyDelete
  2. apa la sufian ni. patut bgtau la awal2. mber2 pun xtau citer apaper. tau2 dah keje tmpt lain. paptut ken abg notis awal sekurang2nya 2 mggu sblm berenti. senang skit bos nak cr org lain...

    ReplyDelete
  3. Zuan : terima setiap ujian dgn redha & tenang..

    Cde411 : nak buat camne. Huhu..

    ReplyDelete
  4. nak cari calon suami lagi susah la...

    so, dapat ke pekerja baru yg kekal setia macam Cik DN?

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^