TGV Complimentary Pass

Lepas dari meeting SMK Taman Sea, DN pergi ke Nuffnang office untuk ambil pass tersebut. Kalau kalian ingat lagi post DN yang lepas bertajuk Free Movie Ticket... Yeahooo... inilah 4 keping pass untuk DN pergi melihat apa-apa movie di TGV Cinemas sebelum 15th October 2011. 

Thanks Nuffnang!! 

Agak-agak DN nak pergi tengok cerita apa ye? Any suggestion? Hmm... Siapa yang nak teman DN sila mendaftar diri. 4 pass tu... Tak tahu nak ajak siapa. Huhu....

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

5 Blue Komen:

  1. u ade sini boleh teman i tgk muvi kn... :D

    ReplyDelete
  2. papa meen, mama meen n meen meen bole kot haha :D

    ReplyDelete
  3. boleh tu mmg boleh tp meen meen tu mcm xyah amik 1 seat pn xpe je. hee.. :p

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^