Welcome Faris Aiman!!

 Segala-galanya bermula disini...

 Maka hari Sabtu bersamaan 10 September 2011 semua berkumpul di rumah DN untuk berjalan-jalan beraya. Semua yang dimaksudkan mestilah yang selalu bersama DN... Khamisah, Farid, Hanim, Anuar, Salam, Lili & Muhaimeen.. Btw, please welcome Salam in blogger world & to Salam, rajin-rajin lah update ye... Hehe..

Lepas dah datang makan di rumah DN, kami pergi ke rumah Kokkk dan kemudian ke rumah parent DN, akhir sekali ke rumah Anuar. DN tak pergi ke rumah Anuar sebab dah balik rumah maka apa yang berlaku DN tak update lah. Tapi semasa di rumah Kokkk, Hanim dah mula rasa sakit-sakit tapi tetap nak berjalan raya dengan kami. Kami layankan sahaja...

Keesokan paginya sekitar jam 8.30 pagi, Farid call DN untuk beritahu yang Hanim sudah admit malam itu juga selepas balik dari beraya ke DEMC Shah Alam tapi masih ok dan belum nak bersalin lagi. DN dengar Farid kata camtu, DN relaks2 lagi di rumah sambil mengemas rumah. Tiba-tiba Farid mesej yang Hanim dah deliver baby boy jam 9.20 pagi. Apa lagi, kelam kabut lah DN bersiap. Huhu...

Alhamdulillah... Bayi comel seberat 2.54kg dilahirkan dengan selamat. Ibu baby boy juga selamat... Syukur ke hadrat Mu, umat Muhammad SAW bertambah di muka bumi Mu ini... 

Comel kan!!! Beliau diberi nama Faris Aiman... Let us pray for their happiness. Welcome to this world Faris Aiman and congrats Farid & Hanim for being Papa & Mama now... ^_^
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

8 Blue Komen:

  1. wah..comeinya anak hanim.
    smpaikan salam tahniah kat dia yer:)

    ReplyDelete
  2. zuan : tq zuan.. :)

    wida : comey kan!!! insyaallah... tq wida.. :)

    ReplyDelete
  3. congratulions to both of new papa n mama:)) faris aiman? nice and great name!

    ReplyDelete
  4. tq on behalf papa & mama.. :) sedap kan nama tu...

    ReplyDelete
  5. dah besar kot Faris Aiman ni kan...heeee

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^