Berhenti Kerja


Di site ofis ~ Saya dengar Noor last meeting ni. Next meeting dah takde. Siap retweet pasal Noor nak berhenti tau..


Di ofis ~ Tak perlu lah beritahu siapa yang sampaikan pada saya. Betul ke Noor nak berhenti kerja? Betul Noor nak tinggalkan saya?

Makaihh!! Apa semua ini? Macam artis pulak dah gosip2 ni. Siapa lah punca penyebaran berita ini sedangkan diri sendiri tak tahu menahu yang diri sendiri nak berhenti. Huh.... Untuk pengetahuan semua, DN tak pernah hantar resignation letter. Yang paling penting surat resign pun DN tak pernah tulis tau. DN setia dengan Samudra tahu so tak payah lah nak expecting kalian nak ganti tempat DN di Samudra tu. Hee.... Makanya, di sini DN nak beritahu kalian bahawa DN masih bekerja dengan Samudra. Berapa lama lagi tak tahu lah kan. Hehe... Sekian....

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

7 Blue Komen:

  1. ada org degki kot..take care ek.

    bos syg..mesti x bg dn berhenti.

    eh x pyh pos lah..susah2 jer.

    ReplyDelete
  2. xtahu lh siapa nye mulut ni. huhu..

    xsusah pun.. nak boleh je bg.. :)

    ReplyDelete
  3. ni pasal entry interview la ni...org ingat DN g interview kje baru

    ReplyDelete
  4. aik. asal leh cmni.. ish.. xbaik la diorng ni.. sbr je la

    ReplyDelete
  5. lonkai : isu ni sblm sesi interview lg. berlarutan plak.. huhu

    zuan : kan... sbr je lh nmpknye

    ReplyDelete
  6. setia nampaknya dengan satu tempat kerja

    ReplyDelete
  7. @positif alhamdulillah.. rezeki masih ada di sini.. :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^