Gold Class Best!!

 First time DN tengok movie Gold Class ticket tau... Kenapa ye? Sebabnya boyfriend DN dulu-dulu semua kedekut. Taknak spend duit untuk melayan karenah DN ni. Tahu nak pau duit DN je. Oppsss!!! Muahaha!!! Itu pasal lah selepas 27tahun baru DN masuk tempat ini. Kesian kan kat DN. Sobsob.....
 DN tengok di GSC One Utama. Lepas beli tiket di depan tu terus masuk ke bilik ini. Inilah bilik menunggu Gold Class sebelum movie start...
Kalau agak-agak nak tengok TV trailer cerita apa yang akan atau sudah berada di pawagam, boleh duduk di sini...
 Ini meja dalam bilik ini... Siap ada tulis Gold Class lagi tu nak tunjuk yess... anda berada di ruang menunggu Gold Class. Hehe...
Dalam ini juga disediakan bar untuk order makanan. DN tak pasti harga di luar cinema ini sama dengan di sini tapi kami order makanan & minuman sebelum masuk ke dalam....
Lepas dah order, kami masuk ke dalam dan ini lah laluan nak ke hall Gold Class. Pintu besar yang boleh dibuka & ditutup.Makanan kami akan dihantar kemudian so kami berlenggang je masuk ke dalam.
Owh, sebelum terlupa nak beritahu. Kami tengok cerita Contagion dan tiket ini berharga RM50 each.
Dan inilah suasana di dalam bilik Gold Class. Kerusi memang best sangat-sangat siap boleh adjust automatik untuk berbaring dan ada selimut lagi. Depan kami ada meja untuk letak makanan dan guess what? Kami je yang ada dalam ini tau. Macam kami beli tiket dan book the whole hall. Boleh gelak dan borak-borak sesuka hati. Best2!! Hehe.. 
Jom kita usha toilet di sini pulak. Sori lah... Orang first time masuk sini memang begini. Semua nak tengok. Hehe...
Toilet ada alas plastik to take care of your hygiene. Nampak button merah sebelah kiri tu? Bila tekan button tu plastik akan berpusing untuk menggantikan plastik yang baru. Bagus kan...
Dan basin juga cantik. Memang berbeza dengan di luar. So berbaloi lah dengan harga yang kalian bayar tu. Hmm... Now I know why Gold Class always sold out as I write in here before.

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

9 Blue Komen:

  1. best siot....aku pun lom try lg gold clas...

    ReplyDelete
  2. wida : mmg best. suruh MKS bawak nanti. hehe...

    puterifirdaus : try la. dah cuba baru tahu :)

    ReplyDelete
  3. fullamaaak..toilet tu yg best tu..siap blh tukar plastik hanya dgn press the red button! haha..jakun lah hanys ni.. :D

    ReplyDelete
  4. kan!!! rasa nak press byk kali tau. hehe...

    ReplyDelete
  5. tgh google psl gold class...ingt nk try..tgk2 deqnoor pernah merasa...syok juga ye...tp rege skarang lg mahal dlm rm 70

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^