Hell's Kitchen

 Hey! Kalian main game? Bila rasa malas nak buat kerja, DN akan main game tau. Tapi DN tak main game di office ye... Kalau tanya DN, game bukan prior yang akan DN pilih sebenarnya sebab bila malas datang, DN lebih suka tengok DVD. Tak keluar pergi mana-mana pun tak apa... Tapi kali ini DN rasa nak main game...
 Ini game yang DN baru habis main... Hell's Kitcen. Kalian pernah main game ni? Perempuan je kot yang suka main game camni. Hehe... Game ni best tapi stress juga bila tengok muka Chef Gordon Ramsey ni. Tak reti nak senyum langsung. Lepas tu tahu nak mengarah je. Huh...
 Game ini pasal kita nak kena masak dan serve costumer. Masak ikut menu yang costumer minta di dapur kemudian bawa ke meja makan mereka. Bila dapat deliver dengan cepat, kayu hell's itu akan semakin kurang pembakarannya dan seterusnya sudah tidak terbakar lagi. Kalau lambat, bukan sahaja kayu itu terbakar dengan maraknya, kertas order pun akan terbakar tau.
Kalau kita berjaya membuatkan kayu pengukur itu tidak terbakar, begini lah resultnya. Perfect 5 star! Macam yang DN dapat ni. Hee... Senang je game ni... Naik main? Main lah, DN tak marah pun. Takde game ni? DN boleh bagi.... Tak payah nak segan-segan mengaku kalian pun suka main game. Hehe...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

8 Blue Komen:

  1. DN..dapat mane gamen ni.nak. suka jugak main game masak2 ni..hehe

    ReplyDelete
  2. sometimes good to forget about works load for a while... :)

    ReplyDelete
  3. Housemate bagi rasanya. Nk bg kt wida, tp file dia besar lh nk bg through email. hmm....

    ReplyDelete
  4. wida nak? bg address. DN currier CD game. :)

    ReplyDelete
  5. kalau kat komputer. main Battlefield lagi syok...

    kalau kat handphone..main Modern Combat atay Need For Speed.

    emm

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^