Interview Session

 Bertempat di Restoran Murni, Jalan PJS 8/9, Dataran Mentari....
DN dan housemate telah di interview... Berkenaan dengan bidang kerja kami. Glamor kan kerja kami sampai di interview. Kehkeh.... (Perasan!!)
Oleh En. Mohd Fahmi, pensyarah dari Fakulti Industri Teknologi Maklumat, Universiti Industri Selangor... Kami di interview untuk kajian penyelidikan PHD beliau. Semoga apa yang kami sampaikan dapat membantu...
 Interview ini serius ok sebab perbualan kami telah dirakam... Bukan sahaja dirakam, apa yang kami cakapkan juga turut direkodkan. Maka, kami kena fokus dengan soalan yang diajukan kepada kami...
Selesai interview baru lah boleh makan. Time ni nak gosip2 pun takpe sebab tidak direkodkan. Hehe... Housemate makan Nasi Goreng Meletup. Memang meletup kau sebab pedas...
 Ini dinner DN, roti hawaii... Dalam roti ini ada telur+daging burger+nenas+sosej+mayonis. Sedap juga lah...
Dan ini dinner En. Fahmi, sup daging sahaja? Hmm.... Jaga badan. Hehe.... Apapun thanks to En. Fahmi kerana belanja kami dinner. Siapa nak interview DN lagi? Cepat2! Tiba-tiba jadi sangat friendly. Hihi...











Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

3 Blue Komen:

  1. x pernah tgk lah roti hawaii cam DN mkn tu..mesti sedap

    ReplyDelete
  2. sedap wida... rasa kat restoran ni je kot yg ada..

    ReplyDelete
  3. housemate u..meletupps seh....hihii... lama tak jumpe die...

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^