Rezeki Family

Selesai meeting... Sementara menunggu lif untuk turun ke bawah...


L : Noor, jumpa saya di bilik sekejap. Ada sesuatu nak discuss..


DN : Ok Encik...


Sampai di bilik En. L...


L : Ada 2 perkara. Berkenaan dengan Townhouse dan rumah mampu milik..


DN : Rumah mampu milik?


L : Projek baru untuk awak. Nak tender sama masa dengan Townhouse.


DN : Townhouse bila nak tender Encik? So far saya belum dapat final layout drawing dari arkitek.


L : November... Arkitek ada submit drawing pada kami untuk komen. Jika tiada apa-apa masalah, next week awak dah boleh dapat drawing dari arkitek. Untuk rumah mampu milik, awak boleh call arkitek ini (tunjuk bisnes kad).. Both internal & infra awak buat ye.


DN : Ok... So both projek nak tender bulan November lah ye.


L : Iya... Bulan yang sibuk untuk awak. (Senyum)


DN : (Orang dah senyum, kena lah senyum balik kan) Ok, saya akan call both arkitek untuk follow up bila saya akan dapat drawing. Dah dapat nanti saya akan prepare untuk submission ke authority.


L : Submission authority kemudian pun takpe kan. Yang penting documentation untuk tender tu.


DN : Taknak lah nanti ada VO pula bila tak pick up authority requirement dalam tender. Saya akan study layout dari arkitek nanti then saya akan tackle perkara yang perlu saya selesaikan...


L : Good... Ada apa-apa boleh terus rujuk dengan saya.


DN : Ok. Thanks Encik...

Alhamdulillah... Semoga sentiasa ada rezeki untuk Samudra's family... 









Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

5 Blue Komen:

  1. rzeki bln october.. huhu bz la ek pasni

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah... camtu lh nmpknye :)

    ReplyDelete
  3. sangat sibuk....alhamdulillah....semoga diberi kesihatan yang baik baik aje... amin

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^