Samudra Golf Tournament

Seawal 6pagi DN sudah berada di Kelab Golf Sultan Abdul Aziz Shah (KGSAAS) untuk menguruskan pendaftaran dan membahagikan goodies beg yang berisi baju, topi, tuala, bola golf, makanan & macam-macam lagi...
 Tournament ini ditaja oleh company DN untuk merebut piala Haji Hidzir... 
Seramai 32 orang telah mendaftarkan diri untuk terlibat dengan tournament ini dan mereka telah dibahagikan kepada 8 flight...
Inilah dia piala Haji Hidzir yang DN katakan itu...
Juara akan menerima piala ini dan nama beliau akan diabadikan di sini...
 Jangan ingat juara sahaja yang ada piala tau... Ini piala untuk mereka yang mendapat tempat terakhir... Mereka gelarkan championg dan ada mbeekk!! kat piala tu. Haha.... Lawak betul mereka ini kan... Dan yang pasti nama mereka pun akan diletakkan di piala itu.. 

Gambar semasa permainan DN tiada.. Hanya gambar selepas habis permainan dan masing-masing perlu kembalikan score kad untuk dikira markah mereka bagi menentukan pemenang...
Sementara tunggu habis semua flight, DN naik ke Bilik Temenggong untuk memastikan persediaan lunch sudah siap...

Pemandangan dari balkoni Bilik Temenggong... Cantik kan!!!
Hadiah yang disediakan untuk semua...
 10 pemenang top score akan mendapat hadiah wang tunai... 
Bila semua dah sampai, penyampaian hadiah pun bermula sambil menikmati makan tengahari. Acara dipengerusikan oleh Managing Director Samudra, Bos Muda...
 Kemudian ucapan aluan oleh Tn.Hj. Hidzir dan seterusnya menyampaikan hadiah kepada semua...
Inilah kesemua player yang terlibat. Thanks kalian... Kita akan bertemu lagi di tournament yang berikutnya tahun hadapan. Berlatih bersungguh-sungguh untuk merebut piala Haji Hidzir ini ya... Jumpa kalian lagi...



Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

6 Blue Komen:

  1. cantik trofi dia.. ala xnmpk la pulak part makanan tu.. lol

    ReplyDelete
  2. organizer busy so xdapat nak amik gambar byk2. huhu...

    ReplyDelete
  3. bkn reti main pn wida... hee...

    ReplyDelete
  4. kelakar la piala utk yg kalah tu..ekekekek...

    ReplyDelete
  5. kan! previous yg dpt piala tu smpaikan kt pemenang terakhir kali ni... lawak btul tgk mereka

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^