3.00 a.m. : Kerja

Jam sudah melepasi 3pagi tetapi DN masih gagal untuk melelapkan mata. Huh... Whats on your mind DN? Hmm... A lot of... Nak share di sini macam over sangat lah pulak kan. Cukup lah kalian tahu yang DN memikirkan tentang ketentuan perjalanan hidup DN dan kerja. Sekarang ini DN telah memilih kerja so mari buat kerja. Hehe....
Final checking drawing projek Rumah Mampu Milik. Esok, eh silap, hari ini nak tender so nak make sure drawing dan BQ (Bill of Quantity) tiada discrepancies. Esok pagi tinggal nak cek projek lagi satu yang nak tender juga hari ini. Selagi tak selesai, selagi itu lah susah rasanya nak tidur. Itu pasal lah buat juga kerja. Haishh...

DN buat kerja sambil layan lagu Terasa Di Syurga by Sofaz ulang-ulang. Syiokk tu!!! Indahnya rasa bila dicintai.... (versi karaoke DN) Haha.... Kalian pernah rasa dicintai? Best tak? Best kan.... (Hati bunga-bunga) Hehe.. Sudah! Jangan dilayan mengarut DN ni. Tak siap kerja DN nanti.

Err... Ada ke yang baca entry DN time camni? Mesti pagi nanti baru kalian jenguk kan. Tak kisah lah... Yang penting DN seronok membebel di sini. Nak baca silakan... Taknak, babai... :p


Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

5 Blue Komen:

  1. aduh..susah jugak kalau fikiran asyik nak kerja jer yer

    ReplyDelete
  2. hmm... mmg susah pn tp xde mende lain nk pk selain kerja. huhu...

    ReplyDelete
  3. hehe DN mcm dah mmang in love je right now.. ctr r sis..hehe :D

    ReplyDelete
  4. err... in love dgn kerja lh. hehe.. :p

    ReplyDelete
  5. ada yang singgah baca entri ni pada pukul 1:36 am...

    kalau pukul 3 am tu, kena tunggu esok lah..

    ada software ye utk lukis semua tu

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^