Cupcakes & Pavlova

Bulan Disember adalah bulan yang paling mempokaikan duit DN sebabnya DN akan celebrate birthday orang-orang yang DN sayang. Siapa mereka itu? Haaa.... Kalau kalian nak tahu mereka adalah abang DN (10 Disember), adik Ikhwan (16 Disember) dan Mama (24 Disember). Nak celebrate birthday 3 orang tu... tapi apa salahnya membuatkan orang-orang yang kita sayang gembira kan. Betul tak? Eh, kalau kalian di tempat DN apa yang akan kalian buat ye? Hmmm....

DN ingat nak celebrate serentak je. Senang dan jimat kos sikit (Perasaan kedekut di situ). Haha!! Bukan apa... Sebulan 3x nak makan kek mesti muak. Kalian pun tahu hari ulang tahun dan kek tidak dapat dipisahkan. Baik beli 1 kek dan 3orang potong kek sekali. Baru mesra.... Hee.... Tapi birthday mereka kali ini DN ada plan sesuatu... 


DN jalan-jalan cuci mata tengok offer yang ada dalam Milkadeal ni. Owh, DN memang suka aktiviti jalan-jalan dalam Milkadeal. Siapa yang suka macam DN sila angkat tangan? Hehe... Tup-tup, mata ni terhenti dekat offer cupcakes dan pavlova ni. Hmm... Menarik kan ! Ada 3 jenis... red velvet cupcakes, butterscotch cupcakes dan mini pavlova. 

Bila fikir-fikir balik, kan DN nak celebrate 3 orang birthday bulan depan dan voucher ini boleh redeem dari 10 November 2011 sehingga 10 Januari 2012, makanya boleh DN redeem bulan depan. Owh, memang sangat menarik sebabnya family DN ni bila birthday je mesti beli kek kat Secret Recipe. Bosan juga so bila tengok offer ni memang menarik sangat lah sebab DN memang nak order red velvet cake sebenarnya. Lepas tu, ada tiga jenis kek untuk 3 orang, memang memahami sungguh voucher ni kan. Hehe...

 Red velvet & butterscotch cupcakes...
Mini pavlova...

Nyumnyum! Menarik kan(Berapa banyak kali nak cakap daa...)!!! Tak sabar rasanya nak rasa tapi DN kena tunggu bulan depan. Huhu... Tapi kalau kalian nak, boleh beli voucher ni di Milkadeal tau sebab deal untuk voucher ini tinggal 5 hari je lagi... Grab while you can! 

Kalian juga boleh jalan-jalan di Kedai Mini Muffin blog kalau nak tengok macam-macam jenis kek yang menarik, tertarik d bomb! Hehe... Jom ikut DN jalan-jalan tengok kek kat Kedai Mini Muffin blog ni. Kalian mesti teruja macam DN.. ^_^
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

4 Blue Komen:

  1. 5 Dec ni gak besday waiz..emm x tau nak smbut kat mana lagi.
    DN sambut serentak jer..senang.

    ReplyDelete
  2. Owh, disember juga waiz rupenye! :)

    Celeb Sekali je senang kn... Hee..

    ReplyDelete
  3. happy birthday to them in advance. semoga sihat sejahtera sentiasa :'D these are very yummylicious cupcakes ;)

    ReplyDelete
  4. thanks farra... how sweet u r.. ^_^

    hope the cakes never disappointed me..

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^