Menghirup Habuk di Site...

Tengok tangga ni.... Agak-agak kalian berani nak naik? Begini lah bila di site. Mana ada proper tangga batu yang boleh naik dengan senang hati. Nak taknak, kena lah naik juga....
Mereka ini rakan-rakan seangkatan yang bekerja seperti DN cuma skop kerja sahaja yang berbeza. Skop kerja DN elektrikal infra sahaja tetapi apa salahnya berjalan-jalan cuci mata ikut mereka tengok bangunan sambil menghirup habuk di site. Hukhuk... Betul tak....
Mereka turut sama bersiar-siar bersama DN.... Baru tingkat dua dah berhenti rehat. Apa lah mereka ni kan... Hehe...
Sekarang kami di tingkat atas sekali Fakulti Kejuruteraan Awam... Ok, dah boleh turun. Sibuk nak posing je mereka ni. Haishhh... :p
Finally, DN dah siap round site melihat services elektrikal infra yang belum start lagi... Amacam? Nak kerja macam DN? Kalau agak-agak kalian takut... Malaysia is so hot!!... Lupakan lah kerja sebegini ye. Hehe...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

7 Blue Komen:

  1. xnak membesar... nk buat camne. haha... :p

    ReplyDelete
  2. ish..mmg x bernailah nak masuk site cam ni..bahaya!

    ReplyDelete
  3. mmg bahaya pn wida. kena lh ambil insuran... huhu..

    ReplyDelete
  4. kalau disuruh naik, akan naik sbb i suka dgn ketinggian :D

    ReplyDelete
  5. baik panjat gunung.. lagi syiokk!

    ReplyDelete
  6. jom daki gunung jom.

    ada berani?
    tapi saya dah lama tak daki gunung, tak mcm orang tu, dah daki kinabalu

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^