Padan Muka!

Fuh... Fuh... Labah-labah nak hinggap kat sini. Tak boleh... Tak boleh...  Sebelum bersawang, kenalah tinggalkan jejak dulu. Huhu... Maaf lah ye. Kesibukan melanda DN akhir-akhir ini. DN yang memilih kerja sebagai keutamaan mesti lah menyiapkan semua kerja dulu, kemudian baru boleh mengupdate di sini. Jangan mengharapkan DN blogwalking ye sebab nak tidur pun DN kena curi-curi masa tau. Huhu...
Taknak suruh kalian teka sebab DN yang nak beritahu kalian. Ini adalah kaki DN yang telah meninggalkan jejak di tanah lembut masa DN bersiar-siar di site pagi tadi. Makanya apa yang berlaku adalah kaki DN stuck dalam tanah ini dan DN tidak boleh bergerak ke mana-mana. Damn!! Habis seluar DN tahu. DN yang suka berjalan sendirian terpaksa menghubungi orang sekeliling untuk membantu DN keluar dari tempat ini. Siot je kena gelak dengan Indon di rumah kongsi sebab dengan slumber nya DN pergi cuci seluar dan kasut DN kat kolah rumah kongsi mereka. Peduli apa DN. 

Tetiba teringat kawan DN happen benda yang sama masa jalan-jalan di site Pasir Gudang haritu. Itulah... Gelakkan orang lagi. Diri sendiri yang kena pula. What goes around comes around. Padan muka DN! 
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

6 Blue Komen:

  1. Tetiba teringat kawan DN happen benda yang sama masa jalan-jalan di site Pasir Gudang haritu......:cam tahu je siapa orang tu....hahaha..

    ReplyDelete
  2. Mereka d tmpt kejadian pasti tahu. Hehe..

    ReplyDelete
  3. nsb baik x stuck kat tanah jelus

    ReplyDelete
  4. Kan.. Itu pn lenguh gak kaki lama2 dlm selut tu. Huhu..

    ReplyDelete
  5. Patut la susah nak nampak DN gelakkan orang lain.. takut terkena hidung sendiri ek.

    Adakah sebab ini dn pakai tumit tinggi la la la la

    ReplyDelete
  6. Mesti time nie, berat berlebihan... tue yang pijak terus tenggelam...

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^