Terima Kasih Harimau Muda

 Kak Suzie dan Ema...
 Abang Man dan Abang Ijam...
 DN & Kak Yang...
 Abang Azha dan Bos Muda...

Kami meraikan kemenangan Malaysia ke atas Indonesia semalam di kedai bola ini. Mood Bos Muda sangat baik hari ini makanya beliau belanja mereka yang ada di ofis makan tengahari. Staff Samudra yang lain jangan jeles ye. Hehe...
Bersama Zainal Abidin Hasan, pemilik kedai makan Lagenda 17... Lokasi kedai beliau betul-betul belakang ofis kami. Kami lalu dapur je tau nak datang makan di sini. Maaf lah ye... Kami memang suka redah je. Hehe.... Makanan berlauk di sini juga murah tau. Biasa DN makan nasi putih + lauk = RM2 without air. Ambil air kosong tak payah bayar so makan RM2 je. Penjimatan sungguh kan. Hehe....

Perancangan asal lepas makan tengahari nak pergi urut kaki sebelah kedai ini tetapi full book lah pulak. Dalam hati DN, siapa yang penat main bola sebenarnya? Hmm... Tak kisah lah. Kami layankan aje...

Apapun terima kasih kepada Harimau Muda atas kejayaan mereka membenam Garuda semalam. Kalau tak menang, pasti kami tak dapat makan free hari ini. Hehe... Kalian memang terbaik! Menang lagi nanti mesti mood Bos akan baik so pasti kami dapat makan free lagi. Hehe...

AAAAUUUUUMMMMMMM!!!!!!
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

6 Blue Komen:

  1. wah zainal abidin pon ada restoren ker?
    jimatnya mkn nasi rm2..kat trgnu rm2 tu utk mkn brekpes jer. lunch hr wajib rm5 keatas

    ReplyDelete
  2. kt kedai ni je dapat harga camtu. kedai lain cekik darah...

    ReplyDelete
  3. Tahun 2011 lepak sini ek.. main redah ikut dapur...

    Tahun 2013 selalu makan mana pula ek?

    Jawab-jawab he..23x

    ReplyDelete
  4. @Bro Framestone diorg dh xde makan lauk tengah hari so dh xdtg mkn sini dh..

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^