Borong Shawl

Siapa pernah buka blog sayapunyashawl?   Haritu DN ada terjah blog Nisa Kay, then beliau ajak jalan-jalan cuci mata di Pretty Pop. Rupanya  Pretty Pop dan  sayapunyashawl adalah orang yang sama. DN baru tahu. Hee... 

Masuk je blog sayapunyashawl, ada Year End Sale daa.... Murah tak ingat tu... So tanpa membuang masa DN terus beli (borong). Manyak syiokkkk!!!

Price :
RM5 each
Buy 5 pieces = RM20


Murah kan!!!!! Memang betul-betul Year End Sale ni.












Itu semua shawl yang DN beli di sayapunyashawl. Memang borong betul DN kan. Hehe... First time DN beli barang online dari blog ni. Tak sangka pula semuanya mudah. Kami communicate through email je. Tahu-tahu barang sampai seperti yang dijanjikan selepas DN selesai membuat pembayaran. Ada gaya DN akan membeli belah di blog lagi ni. Hehe...





DN dah rasmikan salah satu shawl yang DN beli. Amacam? Cantik kan!!! (Perasan...) Hehe...

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

7 Blue Komen:

  1. wah..on9 pun ada buat year end sale yer

    ReplyDelete
  2. MissRhana : tudung tu mmg cantik... :)

    wida : itu lah... kalau xjalan2, xtau pun ada year end sale ni...

    ReplyDelete
  3. Nk bodek swediSh meatballs lh tu.. Hee.. :p

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^