Safety at site

Kena pakai safety shoes and safety helmet at site. Kalau tidak kena saman RM300 tu dengan Safety Officer. Sayang duit wooo.... Ada nampak siapa2 tak pakai safety dalam gambar ni? Meh beritahu DN, DN report ke Safety Officer. Haha... Kepoci.... :p

Sekitar evaluation di site... First time DN join evaluation untuk projek ni. Cuaca cantik je (redup) dan kali ini DN mengelakkan dari memijak tanah yang diragui kewujudan tanah itu. Errr... Taknak tenggelam dalam selut lagi. Hehe....
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

7 Blue Komen:

  1. Kat opis I ade banyak stock safety shoe n helmet. Dah bole bukak online shop ni, hehe

    ReplyDelete
  2. haa... ok lh tu. half price.. confirm ada yg nk beli.. hee..

    ReplyDelete
  3. consultant mechanical & electrical... :)

    ReplyDelete
  4. prnah ke site waktu blaja civil dlu.. then i brtukar ke IT :)

    ReplyDelete
  5. @Saiazuan : best kan jalan2 kt site. haha... :p

    @Malcom Holifer : thank you... :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^