Saya Pada Tahun Lepas, Tahun Ini.. Tahun Hadapan...

Hohoho... 1st time DN join segmen yang dibuat oleh Mak Dara... Sementara ada masa yang terlebih luang sikit ni, DN join siapa-siapa yang ada buat pelbagai segmen dan blogwalking rakan-rakan bloggers yang baru DN kenal. Nanti dah sibuk, bersawang gak blog DN ni untuk beberapa hari. DN bukan rajin sangat nak schedule post macam orang lain selalu buat....


Berbalik kepada segmen Mak Dara ni... Jom ketahui siapa DN pada tahun lepas, tahun ini dan tahun hadapan...

Tahun lepas....



~DN sangat cute... (Tolong jangan gelak ayat perasan ni ye... :D)

~DN tahun baru dengan beraktiviti bersama kawan-kawan. "Apa plan New Year 2010" ada jawapannya. 

~Azam DN adalah untuk menjadi lebih baik dari sebelumnya. Terlalu general kan? Itu pasal sampai sekarang macam tak tercapai je sebab tak tahu DN makin jadi baik ke makin nakal. Jahat idok ler kot... Hehe...

Tahun ini....


~DN masih cute seperti tahun-tahun lepas... (Uwekkkkk!!! perasan sungguh minah ni.. :p)

~DN tahun baru seperti tahun sebelumnya, masih bersama kawan-kawan DN sehingga pagi. Boleh terjah post "Selamat Tahun Baru 2011"

~DN berazam untuk duduk sendiri, tidak mahu berkepit dengan mak ayah je. Finally, tahun ini DN sudah berpindah dan duduk di rumah sendiri... Best2!


Tahun hadapan...

~Gambar tahun depan tiada lagi kan so tak dapat nak letak. Yang pasti, DN tetap akan mantain comel seperti selalu. (Hahahaktuihhhh!!! Tolong la DN oiii... Udah-udah lah puji diri sendiri tu :)))

~Dan... mungkin tahun ini DN tetap akan bertahun baru bersama kawan-kawan. Entry tahun baru akan DN update kemudian ye...

~Azam tahun baru DN, DN nak cari boipren.... DN sudah semakin tua (oopppsss!!! meningkat usia..) tapi masih tiada boipren tau. Huhu... Kesian kat DN kan... So DN berazam untuk cari boipren dulu.... Cari laki, lambat sikit pun takpe. Hee.... Dan DN ingat nak bertahun baru di tepi pantai bersama siapa lagi kalau bukan kawan-kawan.. Harap-harap time ni ada lah boipren yang boleh DN bawa. Expresssss!!! Haha... :p



Begitulah ceritera DN... Agak-agak apa azam tahun baru Mak Dara ye? Nak tahu jugak... Kalian pun mesti ada berazam sesuatu kan. Share lah dengan DN ye... 
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

6 Blue Komen:

  1. Tankiuuuu deqnoor sudi join segmen akak hehe.. esok akak buat entry istimewa ya.. tunggu...

    ReplyDelete
  2. wah...rajin join segmen mak dara

    ReplyDelete
  3. wida : semetara ada masa terluang ni... join lh. hee...

    AkUfiZA™ : huhu... malu... :p

    ReplyDelete
  4. so..DN dah ada boyfriend ke belum..

    sila jawab yer. teringin sangat nak tahu.

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^