Semoga Sentiasa Murah Rezeki

Tahun ke-5 DN bekerja di sini dan DN masih setia di sini. Walaupun begitu, DN bukan senior di sini tau sebab ramai lagi yang sudah lebih 5 tahun berada di sini. Mereka cukup setia dan begitu juga DN. Insyaallah..... Kenapa ye? Salah satu sebabnya ialah kebajikan kami setakat ini masih dijaga. Tak percaya? Ini buktinya...


Err... abaikan pasal sesi persekolahan itu sebab DN tiada anak yang bersekolah. Adik yang bersekolah ada lah. Hehe... Tapi DN tetap mendapat sumbanga tersebut. Terima kasih yang tidak terhingga kerana terus menjaga kebajikan kami sebagai pekerja. Semoga Samudra akan sentiasa murah rezeki dan terus boleh survive di dalam industri ini... 

Kami akan terus memberikan khidmat yang terbaik semampu kami walaupun terpaksa korbankan cuti tahun yang masih berbaki 12 hari (banyak lagi cuti DN tu) dan sedang bercuti tetapi dipanggil untuk bekerja (bercuti di ofis) dan berhujung minggu (Sabtu & Ahad) di ofis menyiapkan kerja dan  kerja sehingga lewat malam (tiada istilah 8.30am to 5.30pm dalam kamus kerja DN) dan.... sebut semua kat sini macam tak ikhlas pulak bunyinya nanti. Haha.... Apapun Samudra family memang best! Sayang kamu! :)
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

9 Blue Komen:

  1. bestnya...
    kalau semua majikan cam ni kan bagus

    ReplyDelete
  2. betul tu wida... alhamdulillah DN mendapat majikan yang prihatin...

    ReplyDelete
  3. wahhh bestnyer..bagus kalau dpt bos cmni kan..=)

    ReplyDelete
  4. kalau dapat majian macam tu keje pon makin semangat..:)
    tak lah tertekan..:)

    ReplyDelete
  5. @Mizfantagiro : betul tu awk... harap beliau kekal prihatin sebegini...

    @Selendang Merah : betul3x! walau 24/7 kena pk kerja, tetap enjoy! :)

    ReplyDelete
  6. oh..sebab tulah DN masih kekal setia bekerja di sini.

    ingat nak suruh Dn try apply bekerja di Western Digital. tapi takut DN tak biasa ngan suasana kerja di situ

    ReplyDelete
  7. Nak jadi anak DN la kalau macam nie

    ReplyDelete
  8. @Ladfe Amir Kalau DN ke kilang, DN xboleh untuk buat IR.. :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^