D.Designer

Ada sesuatu DN nak share dengan kalian....


Cantik tak??? Agak-agak kalau si pemakainya adalah DN sesuai tak? Hehe....

Sebenarnya baru-baru ni DN ada hantar kain untuk buat baju dan inilah hasil nukilan designer baju DN ni. Hmmm... Tak sabar nak tengok hasilnya nanti. Dah siap nanti DN tunjuk kan kalian ye.... Errr... Sila abaikan angka-angka yang tertera di situ ye... Huhu...

Percaya tak kalau DN kata harganya sangat berpatutan... 40% different dari expectation price DN tau. Dengan consultation dan design dari idea designer sendiri... DN rasa tempat lain tak dapat harga yang DN dapat ni tau. DN yakin DN je yang pakai baju ni dan tiada di kedai-kedai lain sebab designer ni design baju ni untuk DN... (Perasaan bangga disitu). Hehe... Harap baju ni serasi dengan badan DN yang agak genit ni. Oppsss!!! Hehe... 

Designer ni kata semua fesyen boleh buat dengan harga berpatutan... Ramai juga DN tengok orang tempah baju kahwin dengan designer ni. Pasti hasilnya sangat memuaskan. Ini first time DN hantar kain di sini. Harap tidak mengecewakan DN sebab lepas dari tukang jahit baju DN buat hal sekitar 7 tahun yang lepas, takde satu tukang jahit pun yang berjaya menambat hati DN... Orang kata tukang jahit dan pemakainya bagaikan irama dan lagu... DN pun rasa begitu sebab bagi DN, pemakainya akan nampak cantik apabila baju yang dihasilkan kena dengan si pemakainya.. Tak gitu? Hehe...

Berminat? Boleh terjah D.Designer di Seksyen 18, Shah Alam. Kedai ni terletak di tingkat 1, atas kedai Foto Zoom dan berdepan dengan Bank Islam. Boleh mendapatkan khidmat Amin Tailor... Design ni adalah hasil tangan Amin Tailor sendiri.... Nak no.phone beliau? Boleh email DN ye... DN tak minta izin nak letak no phone beliau di sini lagi so yang berminat dan email DN je baru DN bagi no. phone beliau ye... Sori...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

11 Blue Komen:

  1. Wow! DN nak g mane tu santek², heee~

    ReplyDelete
  2. DN pakai apa pon cantik..hehe

    ReplyDelete
  3. AkUfiZA™ : owh, hangat sangat smpai asyik nk kena jadi pengapit je. Hehe... :p

    wida : haha... idoknye klu baju kembang2 mana cantik...

    ReplyDelete
  4. tengok dr design cantik... harap dh siap nanti lebih cantik.. :)

    ReplyDelete
  5. waa cantik, lookin forward to c u wear it ;)

    ReplyDelete
  6. takut pulak nk pakai nanti. takut gemuks & xmuat. hee... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh asal misal macam xtaw nk tekan mane nk komen akak nye blog ni?nampak sgt lame da x bloging :D kak shapa!!blog baru ;) ehem2,cantek baju.untung laa jd pengapit dapat baju cantek :D rindu ok!!!

      Delete
    2. lame dh blog ni dik... adik je kot yg dh lama xjenguk sini. hee... baju je yg cantik. orgnye idok pun... haha.. :p

      miss u too... hope to see u soon.. :)

      Delete
  7. ada lagi ke kedai ni kat tempat tu?

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^