Flora by Gucci

Finally I met him after a few weeks he's not around... Outstation luar Malaysia. Balik je dari meeting di Pasir Gudang, dalam mind DN nak terus berjumpa dengannya. Rindu tu... Haha... Unfortunately, I met him yesterday for only 15 minutes. Hmmm... Better than nothing but still perasaan terkilan tu ada. DN drive jauh-jauh for 4 hours to meet for a while then I return back home. What a waste! Huh... Emo tiba-tiba... Eh, DN memang perlu emo kan... If you are in my shoes mesti emo juga kan bila dapat jumpa sekejap je. Cumanya perasaan tu bergolak dalam hati je... Tak mampu diluahkan dengan kata-kata. Huhu....

Nak ambil hati DN dengan bagi present ni... He buy me perfume Flora by Gucci. Confirm beli dekat KLIA je kan... Sebab perfume ni dalam plastic bag The Zon... Siap harga ada sekali tu...RM374. Mahalnye! Kenapa lah bagi DN barang mahal-mahal ni. Huh... Walaupun marah-marah dalam hati, DN ambil juga present ni. Terus reda marah DN dapat present ni tau. Haha... Haishhh.... Senang sangat dipujuk dengan hadiah DN ni kan. Hee....


Hmmm... Last week DN dapat new year present dari kawan DN One Drop Perfumes. Semalam dapat perfume lagi. Banyaknye! Bila lah nak pakai semua ni kan.... Silap-silap kan hari-hari DN tukar bau yang berbeza-beza. Nanti DN pulak yang pening bau macam-macam. Hehe...


Last year kawan DN bagi perfume ni pun DN tak bukak lagi tau...


Plus perfume DN beli last year yang tak habis-habis lagi.... Banyak kan. Takkan nak simpan lama-lama. Perfume ni pun ada expired date juga kan. Kalau tak silap DN ada orang pernah beritahu DN, lepas 3 tahun jangan pakai dah. Bau nye akan berubah jadi tak sedap dah. Betul ke? DN tak pernah simpan lebih 3tahun kot perfume ni. 

Apapun thanks for the present. Nanti DN guna ye.... 
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

6 Blue Komen:

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^