Jom terjah handbag kita!!!

Jom2 kita berkongsi apa ada dalam handbag.... 


Mari kita terjah apa ada dalam handbag DN... ^_^


Purse yang wajib di bawa kemana-mana sahaja DN pergi. Mesti lah sebab disini terletak segala duit DN kan...


Kunci kereta & kunci rumah & kunci ofis... Semua letak sekali. Senang... Takde risau terlupa letak mana kunci rumah la... ofis la... kereta la... Hehe...


Bag make-up.... Gemuk kan bag make-up DN ni. Nak tahu apa dalam beg make-up ni?


Tadaaaa!! Make-up yang DN sentiasa guna... Sebab tu muka DN ni plastik je... Cantik sebab make-up. Cantik ke DN? Opppsss!!! :p


Feuhhh!!! Malaysia is so hot... (Gediks!) Haha... Persekitaran kerja DN selalu perlu berdepan dengan matahari dan kepanasan so perlu sentiasa stand-by kipas manual ni dalam bag ye...


Penting ni.... Tiba-tiba adhoc DN nak masuk Singapore boleh terus je pergi. Tak payah nak kecewa2 makan hati. Alahhhhh.... Passport tak bawak... Siapa suruh tak bawak kan... Pen juga sangat penting ada dalam bag ye...


Spectacle juga sebab masa DN selalu banyak dalam kereta, tidak kira kereta sendiri atau kereta orang lain. Naik kereta orang lain ada ke nak bagi kita guna spec dia? Lupakan... Better bawa sendiri siap-siap ye...


Pad & pantyliner.... Penting ni untuk wanita sentiasa bawa ke mana-mana. Tak perlu lah malu ye sebab memang pasti lelaki tahu ini adalah keperluan untuk wanita. Betul tak lelaki2? Hehe...


Hmm... Ni nak kata bag apa ye... Beg serbaguna kot.. Sebab ada macam-macam dalam bag ni. Nak tengok? Jom...


Kan DN dah kata... Ada macam-macam kan.... DN letak dalam beg ni sebab taknak bersepah-sepah dalam handbag. Nanti susah nak cari dan pastinya handbag cepat kotor. Setuju dengan DN? Kalau setuju sila angkat tangan... Hee...




Apa dalam handbag kalian? Cuba terjah dan share dengan DN. Letak link di comment, nanti DN baca ye... Nak tahu juga. Mana tahu DN boleh tambah apa-apa yang perlu dalam handbag DN nanti (makin berat lah handbag DN.. Huhu...)

Share ye! ^_^
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

12 Blue Komen:

  1. huhu now i know apa dalam handbag ladies.. hmm but i wonder knapa adik i xde bwk handbag bila dia kluar.. hmm

    ReplyDelete
  2. belum lg tu... dh kerja nanti tengok lah... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alah..x leh komen lah.terpaksa komen kat reply..nape ek?
      penuhnya beg DN..tu belum ada anak lagi. nnti tmbh pampers lagi, botol susu lagi..etc..hehe

      Delete
    2. entah... kdg boleh, kdg xboleh. DN pun slalu happen camtu wida... :(

      hmmm.... nanti lg besar lh beg kot. haha... :p

      Delete
  3. zuan: aakak pon tk bwk beg masa mingle mingle dgn madammondoq itu hari.hehe.

    ReplyDelete
  4. passport pn ade ek ... kalu sy dulu keje passport is a must ... skang da ade anak ..hadui cm tak cukup je handbag .. jom tgk mine lak , http://kimchiwith-love.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. mesti lagi byk brg dlm handbag bila dh ada anak kan.... :)

    ReplyDelete
  6. Salam kenal..

    Bnyknya brg dlm bag...akak xleh berat sngt beg..terus rasa sakit bahu..

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan kak... :)

    cuba juga mengurangkan isi dlm beg tp gagal. memang berat. huhu...

    ReplyDelete
  8. aku dapat rasakan berapa bacaan kilo beg ko DN. ko ngan Jue bole kawan. suka beg berat berat. ish ish ish...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu xpe. bila dh penat bwk beg ke hulu ke hilir rasa nk campak je. jue pun suka bawak beg berat2 ye. gang lh kita.... heee...

      Delete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^