Loulpop Studio & Art Gallery

Semalam, Ahad 15hb Januari 2012 DN menghadirkan diri di KH Studio & Art Gallery Launching & Open Day... KH itu adalah singkatan bagi Khairul Hazwan yang merupakan founder kepada Loulpop Studio & Art Gallery ini... Gembira melihat kejayaan kawan-kawan dan pastinya DN mendoakan semoga beliau terus success dalam bidang yang beliau ceburi ini... 


Art gallery, wedding, event, photography, cinematography, class, dance studio,talent agency, flash mob.... Wow!! You asked him. Sure he can help you... Open Day Loulpop Studio & Art Gallery akan berlangsung sehingga 22hb Januari 2012 tau so siapa-siapa yang nak kahwin tu, boleh drop by dan melihat hasil kerja beliau sebab ada special promotion untuk mereka yang booked package during Open Day ini...


Jom ikut DN jalan-jalan melihat Loulpop Studio & Art Gallery ini...














Inilah hasil-hasi kerja KH.... Cantik kan!!!! DN sangat teruja melihat hasil kerja beliau. Beliau dari dulu lagi DN kenal memang seorang yang kreatif dan pastinya beliau tidak akan mensia-siakan bakat yang ada ini. Kenal tak siapa dalam gambar tu? Tipu lah tak kenal kan... Suatu ketika dulu DN memang merancang untuk ambil beliau sebagai my wedding photograher tapi malangnya tak jadi kahwin so sobsob.... Next time je lah KH ye. Hehe... :p


DN & cousin bersama the godfather, Khairul Hazwan. Loulpop Studio & Art Gallery terletak di No. 33A-1, Block C, Zenith Corporate Park, Jalan SS7/26, 47301 Kelana Jaya, Selangor. Sebarang pertanyaan boleh ke facebook, twiter or their website

Keep up the good work bro! Hope you will success in whatever you do... :)
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

2 Blue Komen:

  1. la dekat kelana jaya ke. dekat dgn umah sy ni...hehe ~

    ReplyDelete
  2. dh dekat tu singgah lah awk.... tgh ada open day ni.... :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^