Maafkan DN

 

Errr.... Maafkan DN... Bukan DN taknak guna beg Gucci yang awak bagi tapi..... Beg yang awak bagi terlalu tua untuk DN. DN terasa masih MUDA (hahahaktuihhhh!!!) walau umur dah nak dekat 3 series tau. Huhu... Terlalu berterus terang kah DN? Lebih baik begitu daripada awak beli ikut hati awak je kan... Nak ganti dengan beg lain rasanya tak perlu lah ye awak. Nanti bila DN rasa dah agak tua, DN guna beg yang awak bagi ni ye... (Ayat penyedap hati)


Errr.... Maafkan DN lagi... Bukan DN taknak guna purse Louis Vuitton yang awak bagi tapi.... Bos DN dah bagi purse baru sebelum awak bagi dan DN dah tukar semua stuff dari purse lama ke purse baru. Hati bos nak kena jaga juga awak... Dah rosak nanti baru DN guna yang awak bagi ye... (Ayat masih mahu menjaga hati)

Hmmm.... Susah kan nak jaga hati orang. Kadang kita terlalu sangat menjaga hati sampaikan hati sendiri yang sakit. Tak kisah lah kan. Asalkan mereka bahagia...


Sebelum terlupa, terima kasih Cik Caca atas present gambar dan beg kecil dari Guilin, China ini. Cantik!! Gambar nanti DN gantung di bilik dan beg kecil ini DN buat letak duit syiling ye.... :)
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

5 Blue Komen:

  1. Ayooo .. sungguh suspense ayatmu DN .. terkesima membacenye, hikhik

    ReplyDelete
  2. DN..kalau x nak pakai lagi..bg wida pakai dulu lah..hehe

    ReplyDelete
  3. AkUfiZA™ : haha.... lepas dh baca baru lega ye... :D

    wida : kena curier ke terengganu lh nmpknye... ^_^

    ReplyDelete
  4. Sure dah banyak duit syiling tue kan...

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^