Selamat Tahun Baru China

Huarghhhhh!!! (Lepas bangun dari bercuti)

Hi rakan-rakan alam maya DN... Bagaimana dengan cuti kalian? Best? Pergi bercuti mana? Pasti ramai yang masih keletihan hari ini kerana merempuh kesesakan sepanjang perjalanan pulang. Dah lah nak balik ke kampung jam, balik dari bercuti di kampung pun jam juga kan... Sabar ye.... Begitu lah keadaan jalan raya kita setiap kali cuti musim perayaan. Apa yang penting ialah rancang perjalanan anda sebaiknya...

Eh, masih ada ke yang bercuti? Hmm... Mereka yang bekerja dengan company Chinese pasti cuti seminggu kan... DN dah mula bekerja hari ini so siapa-siapa yang sudah start kerja harini, selamat bekerja ya... 

Cuti DN sangat tak best tau sebab DN demam sepanjang cuti. Nak buat apa-apa pun xboleh. Sobsob... Hmmm.... Takpe lah kan.... Bila demam ni boleh rehat. Betul tak....

Untuk kawan-kawan chinese DN, SELAMAT TAHUN BARU CINA! Terima kasih atas buah limau yang kalian hantar ye... :)

Teringat kawan DN ni... Mesti best bila sambut Tahun Baru China juga kan... :)
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

6 Blue Komen:

  1. yelah..rakyat malaysia ni mmg suka time cuti2 perayaan cam ni..abis jem jalan sebab nak balik kg kan..hehe

    ReplyDelete
  2. itu lh... nk buat camne. kena lah layankan jalan jam tu... mujur kampung DN dekat je tp xbalik pun. hee...

    ReplyDelete
  3. Sbb dkt la x blk.kalo jauh,kereta dia pn menyesak gak

    ReplyDelete
  4. hee... bila ntah nak balik. hmm...

    ReplyDelete
  5. cuti zuan dok umah je, tgu recover luka luka waktu jatuh motor haritu..huhu

    ReplyDelete
  6. laa.. jatuh motor ke... take care urself ye.. :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^