Weekend Dengan Kerja

Minggu pertama tahun baru DN mulakan dengan kerja di hujung minggu. Syabas DN! Anda berjaya mengekalkan aktiviti masa lapang anda diisi dengan bekerja. Syok bukan? Hehe....


Dah takde duduk kat bilik meeting dah. Bersila atas lantai je... Aktiviti mengecop drawing tender projek hospital di Kuala Terengganu. Peduli apa orang luar nak tengok kami tertonggeng-tonggeng ambil drawing, cop, gulung... Asalkan kerja siap.


Ini baru suku gulungan blue print drawing yang sampai. Ada lagi 2 tempat belum hantar drawing lagi. Kedai printing yang biasa kami hantar tak mampu nak ambil semua drawing untuk di blue print makanya kena agih-agihkan kepada lain-lain. Kira-kira ada jugalah dalam 4000++ drawing nak kena cop. Siap suku ni berhenti makan dulu sebelum sambung berusaha menyiapkan semua kerja. 

So apa aktiviti weekend kalian? Mesti best kan.... 
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

3 Blue Komen:

  1. ingatkan lukis pelan guna kertas A4 aje.

    kertas yg ni dah sama besar ngan DN dah

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^