Apa ada dalam fikiran???

Kerja... Kerja... Kerja...
Tiada apa dalam mind DN selain kerja...
Tapi hari ini kepala DN sudah berdenyut-denyut...
Mungkin kerana terlalu memikirkan kerja...
Inikah kehidupan yang DN inginkan???
Hmmm.... Mungkin DN perlu merehatkan diri dari bekerja...
Mana DN nak pergi???
Kita pergi buat work-to-do list ye... (Kerja juga. Haha... :p)

MPOB PULAPES Keratong
1. Submit copy submission surat kontraktor untuk Suruhanjaya Tenaga ke MPOB HQ
2. Surat untuk rectification generator set ke MPOB HQ
3. Cek defect list update dan forward to kontraktor untuk tindakan

TPPT Phase 2A Kajang
1. Cek meter location and application connection charges dengan TNB Bangi.
2. Surat final pengesahan kerja ke arkitek.

TPPT Phase 2B Kajang
1. Surat submit semula shop drawing yang ada komen dan masih belum dihantar ke kontraktor.
2. Pengesahan evaluation kerja ke QS.

TPPT 100ft Road Kajang
1. Salinan surat EI No.1 ke C&S Infra.
2. Permohonan untuk tidak membuat new feeder pillar ke MPKj.
3. Surat VO kontraktor ke klien.

TPPT Townhouse Kajang
1. Submission ke TNB Bangi.
2. Submission ke TELEKOM Kajang.
3. Submission ke SYABAS Wisma Goshen.
4. Dapatkan surat DO dari arkitek.

SMK Taman Sea PJ
1. Surat untuk submit material for approval to kontraktor.
2. Follow up submission ke TNB PJ.

TPPT Rumah Mampu Milik Kajang
1. Submission ke TNB Bangi.
2. Submission ke TELEKOM Kajang.
3. Submission ke SYABAS Wisma Goshen.
4. Dapatkan surat DO dari arkitek.

UiTM Pasir Gudang
1. Monthly report to klien.
2. Surat cas sambungan ke TNB Pasir Gudang.
3. Material approval to klien.
4. Approved material to kontraktor.

TPPT Serai Perdana Phase 1 Rawang
1. Ammend drawing Street Lighting dan submit ke JKR.

SMK Tanjung Chat Kota Bharu
1. Paperworks untuk permohonan perubahan kerja ke QS.

SK Raub Indah Raub
1. Surat As-build drawing dan operation manual ke kontraktor.
2. Final akaun ke QS.

SK Raub Jaya Raub
1. Surat As-build drawing dan operation manual ke kontraktor.
2. Final akaun ke QS.

SK Bunut Rendang Kuantan
1. Drawing perubahan kerja ke KPM.


Kesian orang ni kan.... Harap DN tidak seperti beliau. Wahhhh!!! Banyaknya kerja DN! (Bila scroll up balik... Xtahu nak mula mana satu. Hee.... )
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

8 Blue Komen:

  1. full of works.. weekend ni kita brgembira ya DN :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyyy!!! can't wait.... menghitung hari.. :D

      Delete
  2. wah banyaknya keje DN .. ! kalau buat jadual ikut jam .. mesti full kan .. apa pun work smart =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu belum masuk meeting ke hulu ke hilir lg. Hmm.. I'll try my best! :)

      Delete
  3. aaaaaaaa..pengsan aku tengok to-do-list ko. aaaa...trauma trauma. hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa... tahu xpe. DN yg tengok pun trauma nk start ni. aduhhh!!!

      Delete
  4. banyaknya kerja.

    tapi paling penting, DN gembira sambil boleh betul tudung dan makan2 kan.

    dan jangan lupa bersyukur kepada Allah kerana masih ada kudrat untuk terus bekerja.

    ReplyDelete
  5. @Ladfe Amir kerja & DN tidak boleh dipisahkan. hilang salah satu, pincanglah DN. hahah.. :p

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^