Big Mouth takde Coffee Bean pun jadi....

Aktiviti bersama housemate tersayang... Kami ni nama je duduk serumah tapi jarang jumpa pun... So bila ada masa terluang, pasti merancang sesuatu untuk spend masa bersama-sama. Berdua lebih baik kan.... 

Punya lah simpan perut sebab nak makan kat Big Mouth USJ, sekali dah sampai depan kedai.... Eh? Mana Big Mouth??? Dah bertampal poster to let dengan no. telefon kat kedai tu... Sobsob... Kami sangat kecewa. Sia-sia TV3 recommend tempat ni tapi dah tutup. Hukhuk.... Dah lebih sebulan tau plan nak makan kat sini dengan  housemate... :(


Terpaksa lah jalan-jalan tempat lain dalam kelaparan sehingga berhenti di sini sebab dah tak tahu nak ke mana dah.... The Coffee Bean & Tea Leaf USJ Taipan. Ingat DN senyum tu happy sangat ke? Di sebalik senyuman tersimpan sejuta kepahitan tau. Ecehhh.... :p


Haa.... Melepas geram ke kebulur sangat ni? Banyak betul makanan yang dipesan. Hihi.... Memang kelaparan dan tension tu bila tak dapat makan makanan yang dihajati... So apa yang DN dan  housemate makan di sini?


My favorite dish ever... Tomato herbs linguine RM16.00...


Pencuci mulut DN pula adalah Apple Crumble berharga RM8.90...


Ini pula my favorite coffee in here, Small Cafe Latte RM10.50...


housemate pula memilih Chic Lasagna berharga RM16.50...


Dengan Cranberry scone berharga RM4.80...


housemate mencuba tea terbaru, Hot Wild Cherry Tea RM10.00... sedap juga...


housemate masih dengan muka kecewanya... Huhu... Kesian-kesian... Nanti kita plan pegi makan kat tempat lain pulak ye. Fullhouse ke.... Nak??? :p Ke tetap nak makan kat Big Mouth? Hmm... Mana nak cari... Huhu...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

13 Blue Komen:

  1. semuanya nampak sedap...tapi kalau selalu pergi..boleh pengsan woo DN..hee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee... jgn lh pegi selalu. teringin je baru pegi... ^_^

      Delete
  2. Kopi tu feveret aini!!! suka sgt, mahal pon tetap beli sbb sedap kan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi aini! coffee lover macam DN juga rupanya... memang sedap kannnn... :)

      Delete
  3. kenapa tutup pulak..x kan x laku.ke pindah?
    kesiannya..kalau mengidam kena cari jugaklah DN..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah wida... dh keluar kt tv3 pun tutup jugak. xlaku kot... klu mengidam ni confirm kena cari tukang masak big mouth masakkan special utk kami. hee....

      Delete
  4. Replies
    1. betul tu farra... my favorite place ever... ^_^

      Delete
  5. dlm2 byk tu aku bkenan yg smal latte (fav) ngan scone tu hoho
    bgs ko ltk harga beb..senang kalau org mcm aku ni nak p nanti =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho... mmg superb sedap & favorite DN gak tu... ^_^

      selalu org tanye DN, so terus letak harga senang... klu naik harga ke nanti jgn marah ye... hehe... :p

      Delete
  6. sempat merayau2 cari tempat makan lain yer lepas tak dapat apa yg diidam

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^