Blogger Mini Gathering

4hb Februari 2012, bertempat di Redbox Lowyatt KL telah berlangsungnya Blogger Mini Gathering yang dianjurkan bersama oleh Jue & Hanie's Blog & Saiazuan Blog

Lets check it out our happening event organize by them..... Semua gambar DN ambil dari Jue & Hanie's Blog ye sebab mereka ada camera canggih. DN takde... Hee... Thanks Jue & Hanie's Blog sebab bagi DN kidnap gambar2 ni.... :)


Mari berkaraoke! Setiap orang wajib nyanyi 1 lagu so untuk adil dan saksama kena cabut undi... DN suka!! Takde siapa yang dibenarkan kata taknak or tak boleh. Hee....



Sambil menyanyi sambil-sambil lah kita makan ye.... Confirm semua tak breakfast sebab nak lunch kat sini kan.....


Mereka-mereka ni sangat sporting & best tau... Seronok rasanya dapat berkenalan dan beramah mesra dengan mereka. First time DN jumpa mereka ni. Yang DN kenal sebelum event ni cuma Zuan sorang je. Sekarang DN dah kenal mereka semua.....


Boboiboy yang hensem2 belaka... Dari kiri; Syahir, Zuan dan Ezad....


Gugirl yang comey2 dan kiut-miut... Dari kiri; DN (perasan comey), Erika Rain, Syaz, Yuyu, Juliet Ira, Sal Ijou, Hanie, Onie dan Jue... 

Kami berkaraoke lebih 1 lagu kau.... Setiap orang hanya perlu bayar RM16.40 dengan durasi 3jam plus 1jam free!!!! Murah kan!!!!!

So Mrs & Mr Organizer.... Bila next event? Jangan lupa jemput DN ye...... Ada program je ingat DN... Ada program je ingat DN... Boleh cenggitu? Hehe....

 Korang semua memang best! Love you all... Hugs~
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

30 Blue Komen:

  1. huwaa, dah rindu kak DN dah! akk mmg awesomee! hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. same here.... seronok rasanya bila ada kwn2 utk buat mcm2 xtvt. skrg pegi mana2 dh sorang2 smula. huhu... rindu kamu semua... sobsob...

      Delete
  2. Replies
    1. alamak! DN setakat belakang tabir boleh la zuan.... :p

      Delete
    2. citer?? DN tahu citer awak tau. hehe... :p

      Delete
  3. hee...rasa macam baru semalam je gathering kan DN..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn!!! nak gather lg... best2! :D

      Delete
    2. da seminggu pun berlalu gathering tu..tapi sampai sekarang masih terasa lagi bila tengok gambar2 ni balik..hee..kan DN..

      Delete
    3. betul tu ezad... bila kita nk jumpa camni lagi. hmmm....

      Delete
  4. adil lah cam tu...tapi kalau wida, x pndai nyanyi...waaa..x leh lah nak join

    ReplyDelete
    Replies
    1. menyumbangkan suara... confirm boleh je... ^_^

      Delete
  5. salam jejak sini... jelesnya korg gi karok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam... thanks singgah teratak buruk DN ni. lain kali meh la join kami.. :)

      Delete
  6. Replies
    1. mesti lah boleh... rajin2 lh tgk xtvt mereka ni ye... :)

      Delete
  7. wahhhhh pegi tak ajak.. :D ritu lepas balik, u ngan yui lepak mana? grrmm. tak puas berjalan ngan korang.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pegi tgk wayang kt wangsa walk. hee.... jom! kita g jln2 lg... ^_^

      Delete
  8. Bila DN nak ajak dorang turut serta dengan kita.. Nak gak berkenalan gitew.

    Entry ini bukti kita kenal nak dekat hujung tahun 2012....

    ReplyDelete
  9. @Bro Framestone entah la bro.. xingat dah. hahaha.. :p

    ReplyDelete
  10. Rasanya kita jumpa pada bulan 10 or bulan 11 tahun 2012...

    oh, xtak sangka baru setahun lebih...

    ReplyDelete
  11. apasal balak cuma ada 3 orang aje...?

    yg perempuan2 ni..masih aktif berblogging ke? tak kenal

    ReplyDelete
  12. @Blogger Babyface sebab diorang je yang sudi join... :)

    mereka masih aktif berblog cuma tidak join kita bergathering besar2an yang selalu denaihati buat... :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^