Cek Pertama Dari Nuffnang

Alhamdulillah.... Bermula dengan menulis di alam maya untuk mengisi masa lapang yang tak berapa lapang ni, berkongsi pelbagai isu bersama rakan-rakan di alam maya, meluahkan suka duka kehidupan yang dilalui dan pelbagai perkongsian di dalam kotak fikiran, akhirnya telah memberi DN sekeping cek ini......


DN saje try test cashout payment ni.... First time lah katakan... Excited juga nak tunggu cek ni sampai ofis. Tahu-tahu balik dari meeting di Keratong tadi, ada surat yang tidak familiar di atas meja DN. Rupa-rupanya cek dari Nuffnang... Thanks Nuffnang di atas cek ini. Juga terima kasih kerana sudi menjemput DN turut serta dalam pelbagai event dianjurkan oleh Nuffnang selama ini... Kalian memang best!

Siapa nak bagi duit senang-senang kan... DN memang tak sangka dapat duit sebegini dari menulis di alam maya tau... Iyelah... DN menulis bukan sebab nak duit pun... Tapi bila dah dapat ni... Syukur alhamdulillah... Nak tunggu korang bagi, confirm tak dapat nye.. Hehe...

Terima kasih Nuffnang.... Insyaallah selagi DN mampu, DN akan terus support you all... Semoga Nuffnang terus success dan terus membuat event yang best2. Nanti boleh DN join selalu. Hee...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

29 Blue Komen:

  1. wahh bestnya DN..huu...

    camne nk bg earning naik cpt ea..ira pnya xnaik2 pon..=_______=

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.... :)

      bila dpt BE cepat lah naik tp DN pun xsure camne nak dpt BE tu... sori ira xdpt membantu...

      Delete
  2. Replies
    1. bulan 6 ke 7 tahun lepas... xingat lh u... camne boleh dpt byk ni ye? cecite sikit. DN xtahu. huhu...

      Delete
  3. Replies
    1. alhamdulillah... rezeki tahun baru... :)

      akak nanti cashout mesti lagi byk...

      Delete
  4. bestnye.. boleh laa belanje kitaorg :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haritu dh blanje kwn2 blogger u xde... hee... next time ye.. ;p

      Delete
  5. wahhh..bestnya da cashout nuffnang...sy tak pernah lagi cashout kan lagi...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. cashout lah... mesti dh byk tu... :)

      Delete
  6. bestnya..wida pon baru try cash out hr tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. japgi dpt lh tu... boleh shopping2! ^_^

      Delete
  7. syukur!!moga pasni dpt lg byk DN!!
    kitaorg lom mampu lg cash out..jd so far ni tgh byk bsr hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... rezeki tahun baru... :)
      byk bersabar ye... xlama lagi dh boleh cashout tu... ^_^

      Delete
  8. kak DN, lepas ni boleh belanja syaz lagi ek. muahahahhahaha. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haritu advance duit nuffnang lh tu... hee... :p

      Delete
  9. wahhhhhhhhhhhhhhh syiok lah dia.. boleh belnja lagi.. huhu :P

    ReplyDelete
  10. Tahniah... WuMing masih belum rasa... Tak dapat pun... Mungkin kena tunggu lagi kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe... nanti2 ada lah tu. sabar ye... :)

      Delete
  11. Tahniah, selalunya duit pertama tu memang akan menyeronokkan. Biasalah, first time kan.

    Tak pnh cashoout duit NN dulu, skg dah tak guna NN, takde rezeki bersama NN hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu... xde rezeki dgn nuff, pasti ada rezeki d tempat lain.. :)

      Delete
  12. nuffnang baru je rm18.

    taspi takde hal. Allah tetap bagi rezeki di mana2.

    ReplyDelete
  13. @Ladfe Amir betul tu... rezzeki ada di mana2 selagi kita usaha.. :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^