Frazzle Monday

Gagaga.... Harini mood DN sangat rajin nak buat kerja sebenarnya tapi semua terbantut sebab.... 

1. Printer rosak
2. Photostat mesin rosak
3. Ink printer habis
4. Bos takde (ada kena-mengena ke? Hehe...)

Memang frazzle monday... Hati ni pun frazzle juga tau bila semua yang dirancang terganggu. Hmmmm..... Plan DN harini nak buat semua ni tau...

1. Surat & Monthly report Januari 2012 UiTM Pasir Gudang
2. Surat reminder UiTM Pasir Gudang
3. Surat pemasangan switch PA sistem MPOB Pulapes Keratong
4. Memo perubahan lokasi telefon point & switch socket outlet (S/S/O) Puncak Saujana Phase 2B Kajang
5. Surat & cost M&E di STP SMK Taman Sea PJ.

Alah... Bila semua dah siap, bos bukan ada nak sign pun... Huh... Mula lah DN rasa nak keluar pegi tengok wayang ni. Entry ini adalah pendedahan aktiviti mengular DN di waktu kerja ye. Hoho..... Bos baca ni habis DN. :p

Cerita apa yang best ye... Jom terjah! Hee....


Ok, dah confirm nak tengok cerita ni. 

GSC - 1 Utama (New Wing)
Monday, 20 Feb 2012
Ghost Rider Spirit of Vengeance - English (PG13) Gold Class
5.30pm. 

5.30pm bukan dah habis waktu kerja ke DN? Huhu... I wish... Untuk mereka yang memang bekerja ofis hour, biasanya 5.30 dah hilang tapi untuk mereka yang bekerja mengular seperti DN, biasanya paling awal 7.00pm baru balik.

Percaya tak? Tak percaya boleh tanya bos DN ke... Officemate DN ke... Housemate DN ke.... (ada ke nak tahu? Hee...)

Adehhh... Lambat lagi nak tunggu 5.30pm ni. DN pergi meng'spa'kan diri dulu lah nampaknye di Andamai Spa... Jom! ^_^
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

13 Blue Komen:

  1. Replies
    1. siapa lg partner tgk wayang dn... huhu... puasa gak. DN buka puasa di luar ye...

      Delete
  2. rase cam nak tgk jugak la movie nih ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi ramai yg bg review kata xbest. hmm....

      nk tengok pegi je. ye tak. hehe... jom! ;)

      Delete
  3. huhu DN dah bca review pn nak tgk gak? jangan salahkn zuan ek..hehe :D

    memang btl la kan, orng bekerja memang tak suka isnin.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lh... rasa macam dh xnak tengok pun ade. huhu... :(

      haa.. tahu xpe... org belajar pun sama kot... :p

      Delete
  4. mak aiiii,dan lagi p spa nohhh,hehe......

    ReplyDelete
  5. monday mmg bluesss sentiasa..ahaha..;p..

    wahh DN sempat lagi mengular ek..ngee..tp kalau kerja dah settle kira ok la kot..kuikuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa DN xcamni. huhu...

      kerja xsiap pun tp xboleh buat kerja so lebih baik mengular.. hee.. :p

      Delete
  6. hhhmmmm...tepengaruh ngan review orang rasa dah tawar hati nak tgk. huhuhuuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. zuan lh tu yg sgt mempengaruhi... huhu...

      Delete
  7. oh nakal juga yer Cik DN.

    lain kali tak mau nakal2 lagi tau

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^