Pertemuan


Terima kasih awak... Gembira dapat bertemu dan bekerjasama dengan awak. Setiap pertemuan pasti ada perpisahan. Itu sudah pasti. Harap kita akan berjumpa lagi suatu hari nanti... Insyaallah... :)

Terima kasih juga atas gambar ni. Xsangka DN nampak cantik dalam gambar ni (haha... perasan lebih :p) tapi kannnn... DN terasa sangat pendek bila berdiri sebelah awak tau. Huhu.... Lepas ni kena pakai heels 5 inci lah nampaknya bila kita berjumpa lagi. Still DN tetap pendek kan. Haisshhh... 
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

23 Blue Komen:

  1. ehem...hehe
    DN memang cantik sokmo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehem.. :p

      haha... xde siapa nk puji so puji diri sendiri lh... :D

      Delete
  2. ehm..siapakah 'awak' itu~ ;p

    p/s: sblm ni cari rumah, tp skrg cari bilik je sbb xde geng..huhu~

    ReplyDelete
  3. kawan baru gak... ^_^

    ooo... cari bilik tu yg jumpe mcm2 perangai housemate tu kan... xpe2. ada nanti DN beritahu ye..

    ReplyDelete
  4. memang lawo,hehe....kak noor,onie first time datang sini,hehe....seronok dapat kenal akak :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. malu.. hee... ^_^ thanks sudi singgah teratak akak ni. harap kita dapat jumpa lagi nanti... :)

      Delete
  5. hehe u x pendek pn, brdiri sama tinggi ngan zuan je..hahaha

    btw cane buat reply button tu ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama tinggi bila dh pakai heels 5inc. hehe...

      xsure lh camne zuan. tiba2 dh ade. maybe ada usik post & comment setting kot. serius DN xtahu. huhu...

      Delete
  6. sis memang lawa pun...and i told the truth! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee... thanks ~blushing~ ^_^

      bila nk join kami gathering? mesti best dapat gather ramai2...

      Delete
  7. haha its normal la sis partner kita lagi tggi,.hahaha
    sis mmg cntik dlm pic ni =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul lh tu cuma terasa pendek. huhu...
      thanks dear... :)

      Delete
  8. hee...kena duduk la..baru sama tinggi...hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul lah ezad... pasni nk tangkap gambar dgn org tinggi kena duduk.. :)

      Delete
  9. ko mmg fotogenik pun..jeles. hahaha..

    ni majlis tunang ke. lawa la baju ko.

    ReplyDelete
    Replies
    1. berdiri je & orang tangkapkan gambar. xde lh fotogenik sangat...

      time ni kena jadi pengapit. sebab tu kami sedondon... hee...

      Delete
  10. ehem2..lepas ni ngan pengapit tu ke naik pelamin DN?heee..

    btw, umur DN berapa?dok tasik prima tu belah mn ek?huuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.... pengapit je... belum tentu diapit :p

      DN 28thn.. nk dekat 3series ni. huhu.... duk kt pangsapuri seri pelangi, dekat dgn kfc & pizza hut baru tu...

      Delete
  11. Yup nampak comel. macam budak umur 12 tahun

    ReplyDelete
  12. @Bro Framestone amboi! downgrade plak umur.. dulu kata 15tahun bro. hee...

    ReplyDelete
  13. Ada masanya kena downgrade juga DN..

    ReplyDelete
  14. Jauh sangat ek? Next time Bro try adjust umur DeqNoor bagi tepat-tepat

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^