Hershey's Syrup Lip Balm



or / and






Owh my... Owh my... Lip balm DN dah habis! 


Boleh pula MilkADeal offer lip balm hershey's ni. Nampak sangat-sangat menyelerakan kan. Rasa nak makan je. Nyum-nyum... Siapa pernah cuba? Share lah sikit dengan DN pengalaman kalian tu...





Lip balm ni pernah keluar majalah Cleo September 2011 yang lalu tau. Pastinya recommended oleh mereka. So tanpa membuang masa DN terus grab both Chocolate and Strawberry Syrup Lip Balm. Total baru RM18... Ok lah tu kan....

Siapa yang berminat cepat-cepat beli voucher ni ye. Sebab deal ni akan tamat Jumaat ni. Don't waste your time dear... Grab this chance! ^_^
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

15 Blue Komen:

  1. wah mesti nanti bila pakai..rasa nak makan jek. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lh.... xmakan pun rasa kenyang. hee...

      Delete
  2. mesti rasa dia macam cokelat kan? ngeh3

    ReplyDelete
  3. kalau pakai ni mesti mcm nak makan2 jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.... nanti kejap2 guna lip balm ni sebab sedap. hihi...

      Delete
  4. wahh dn..hee

    ira ada gak tgk tp xbeli sbb br beli lipstik..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. lipstik DN ade lg. lip balm yg dh habis so kena lah beli. huhu...

      Delete
  5. nak jugak! DN tolong belikan utk sy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je. Nak chocolate ke strawberry or both?

      Delete
  6. wahahahahaha..habis la kang aku gigit bibir sendirik.hahahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. uit! jgn dasat sgt hanie... nanti bibir jd lg mungil kang. haha.. :p

      Delete
  7. ingatkan coklat berpirasa strawberi tadi. rupanya...

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^