Kehilangan yang Dirindui

Tajuk tak beragak... Ahaks!! Ada ke yang rindu DN? Kesian orang itu. Hehe... :p

Mana DN hilang lama tak update blog? Lama ke? Lebih dari 3hari lama lah tu kan.... Kalau tak bercakap dengan seseorang lebih dari tiga hari kan dah tak elok tu... Sama lah kat sini. Bezanya, kebiasaan kita bercakap secara berdepan, tapi ini bertegur sapa di alam maya.... Errr.... Sebenarnya DN yang rindu dengan kalian. Mana kalian menghilangkan diri? DN rindu tau.... Hee...

DN busy dan busy dan busy lah... Tak tahu bila nak berhenti. Rasa macam nak ambil cuti panjang je. Ini pun DN curi masa sedikit nak menjelmakan diri di sini. Asal tidur je mesti ingat kerja. Pastu dah terjaga terus ngadap kerja. Tidur sekejap je rasanya. Ouch! Not so healthy life DN! Sobsob....

Apa yang DN busykan? Mestilah busy kerja. DN & kerja memang tak dapat dipisahkan. Meeting sana sini. Bila dah penat dan mengantuk di dalam meeting, inilah yang terjadi....

video

Satu lagi... Satu lagi... Hehe...

video

Kehkeh.... Aktiviti diwaktu kemengantukan melanda semasa meeting. Jangan dijadikan pengajaran ye kecuali anda mengantuk. Hee.... :p

Ok lah, banyak perkara yang perlu diselesaikan hari ini. Petang ni cousin DN nikah pula so DN perlu berada di sana. Pengapit yang berwibawa tau DN ni. Haha.... (Pengsan!!!)


Kerja menimbun kat opis pun tak mampu nak usik lagi. Sobsob.... Next week DN clearkan semuanya ye. DN promise! 

Babai... Keep in touch ya... Hugs~
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

11 Blue Komen:

  1. he3.... cam tahu je meeting yg mana nie....:)

    ReplyDelete
  2. he3.....tettttt......:-)

    ReplyDelete
  3. meja ko dah mcm meja aku time busy haha

    ReplyDelete
  4. hee..da pernah merasa masa praktikal dulu meja penuh dgn dokumen2 ni DN...mmg busy je memanjang...hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lh... rasa nk berhenti kerja pun ade ni. hee...

      Delete
  5. wah..kejamnya. adab atu besar dan bom nuklear lak.

    ganas gak cik DN ni. takut la nak tagged lagi macam ni..:)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^