Laptop Rosak Bukan Halangan

Laptop DN rosak. Sobsob... Tapi.. Jangan ingat laptop rosak DN tak boleh nak update blog ok. Mujur ada Iphone ni. Boleh jugak DN terus membebel di sini seperti biasa.


DN baru balik dari Singapore pagi tadi. Pukul 2.30pagi baru sampai. Penat sungguh. Huhu...


Mane tak penat nye. Seharian berjalan kat Singapore tu. Dulu DN ada cerita pasal 'How to go Universal Studio (USS) using MRT' kan.. Nanti DN cerita pasal nak ke Singapore naik bas ye...


Sekarang nak sambung merehatkan diri. Tambah penat kemas rumah pula. Hee... Tunggu!!!
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

16 Blue Komen:

  1. sonoknya jalan2 ke s'pore..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg seronok tp bila dh balik sini sakit kaki penat berjalan xhilang2 lg wida. Huhu...

      Delete
  2. Replies
    1. Xpe zuan.. Ade rezeki sampai juga ke singapore nanti.. :)

      Delete
  3. passport tak buat lagi nak gi sana...=(. hahahaha...malas tol nak gi imigresen tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat lh passport hanie. Senang nk pegi mana2 nanti. Skrg xlama pun nk buat passport tu. Amik halfday pun dh cukup boleh siap passport if xde masalah

      Delete
    2. DN, aku ni sabahan. kalau uat passport kat sini dorng kata sebulan? ke seminggu? kene approval sana sini. malas tol. nnt balik raya la baru buat kat sabah. sehari je kalau buat kat tmpt lahir. ikut no kod IC tu. leceh kan. kata 1 malaysia. hahahhaa

      Delete
    3. yeke sampai camtu. lecehnye.... xpe2. buat kt sabah, nanti boleh kita plan g indon. oppsss!! :p

      Delete
  4. kak DN, souvernir tuk syaz adaaaa? hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laa.. Akak xbeli ape2 pun. Next time pegi akak consider ye.. ^_^

      Delete
  5. aku ade passport tp br cop 2x je hahaha
    seyes kpingin nak g sana
    #ko nmpk lawa pakai santai cenggini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pegi lah.. Xde teman, DN boleh teman. Jom! ^_^

      Err.. Lawa ke? Huhu. Malu lh.. :p

      Delete
  6. Nak juga pergi ke sana.

    Tapi sure tak tahu nak buat ape dekat sana nanti T-T

    ReplyDelete
  7. @Bro Framestone banyak yg boleh buat kat sana bro... jom kita g ramai2... :)

    ReplyDelete
  8. skrg tak pakai ihhone dah kan. pakai Galaxy S kan.

    android pun ada wordpress..eh..lupa, DN pakai blogspot

    ReplyDelete
  9. Bro pelik gak, laptop DN selalu rosak he..23x buat apa la tue ek?

    Lagi satu, sekarang macam xde update blog guna iPhone pun

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^