MegaGiveAway By Penmerah.com

Yeayyyy!!! DN dah kena tag. Aik? Kena tag pun happy ke? Mestilah u...... Bila kena tag maksudnya ada orang yang ingat kat kita. Tak gitu Reenee? Hee.... Thanks Reenee kerana sudi tag DN... ^_^


DN memang nak join MegaGiveAway By Penmerah.com ni tapi sengaja nak tunggu siapa yang sudi nak ajak DN. Mengada kan? Haha.... Alah.... Bukan selalu pun kan... kan.....

Seperti yang kalian tengok di banner MegaGiveAway By Penmerah.com ni, ada berpuluh-puluh hadiah beliau nak kasi tau. Mana tahu ada rezeki, dapat lah hadiah tu. Bukan senang nak dapat hadiah dah tua-tua ni kan... Penyertaan sehingga 7 April 2012 so sempat lagi tu kalau nak join MegaGiveAway By Penmerah.com ni.

Makanya, DN nak tag kalian untuk join sama. Jom support rakan-rakan kita ni ye..... :)




DN tag kalian sebab ingat kat kalian tau. So, let's support our friend and good luck! ^_^ Nak tahu lebih lanjut, boleh terus ke sini... 
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

17 Blue Komen:

  1. Replies
    1. hee... selamat menjoinkan diri fiza... ^_^

      Delete
  2. All the best...semoga DN dapat gak adiah dari PenMerah... :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. thanks tag dn... all the best to you too.. ^_^

      Delete
  4. Good luck DN. harap harap DN menag hadiah paling best... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks hanie... DN pun harap camtu gak... ^_^

      Delete
  5. insya-Allah kalau ira ada ms k..

    thankss tag ira DN..:)

    ReplyDelete
  6. singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^