Selamat Tinggal Kenangan


Lappy ni sangat banyak berjasa dengan DN sejak hampir 4 tahun yang lalu...


Tetapi kerana tidak dapat menggunakannya lagi walau pelbagai usaha DN lakukan (hantar repair, format), DN terpaksa pergi ke sini untuk mendapatkan lappy yang baru.


Welcome! Disini DN akan membina cerita yang baru. Selamat tinggal kenangan....

Sama seperti kehidupan kita. Setiap apa yang telah berlaku, jadikan sebagai kenangan dan pengajaran untuk lebih mematangkan kita. Apa yang kita ada hari ini dan akan datang, hargainya dan bersyukur dengan apa yang kita ada...

Nota kaki : Toshiba tetap menjadi pilihan dulu, kini & selamanya... Peace!
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

10 Blue Komen:

  1. Replies
    1. untuk kerja keluar masuk site, they say toshiba better coz tahan lasak. layan~ :)

      Delete
  2. da lebih 4 tahun..biasa la tu DN..macam2 hal..wahh..lappy baru tu...tetap Toshiba...hee..lappy ezad pun da 3 tahun lebih...mmg da slow skrg ni...tapi selagi boleh guna..akan guna la..hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. guna selagi boleh ezad... agak2 dah rosak baru tukar. cepat je teknologi skrg ni kan. laptop pun dah makin murah...

      Delete
  3. Replies
    1. pastu terkial2 nak guna window 7.. huhu...

      Delete
  4. salam ukhwah.. dok terlompat-lompat blog to blog.. terlompat masuk blog DN.. hehe.. btul tu DN.. selagi leh guna. kita guna la ape yang ade ek.. da rosak teruk baru laa beli lain kan.. im following u.. jom follow sy balik ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan adriea... thanks sudi singgah di sini. rajin2 lah kita keep in touch kt alam maya ni ye. ada rezeki kita jumpa ye... ^_^

      Delete
  5. onie punya pon dah 4 tahun, gelong abih dah...nak tukaq baru tak mampu g,hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe2.. Kumpul duit tukar baru ye. Toshiba tau. Hee... ;p

      Delete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^