Usman's Place Singapore


Selepas penat berjalan, perut mesti lapar. Jom DN nak tunjukkan kalian tempat makan ni..


Nama kedai ini ialah Usman's Place


Terletak di Bussorah Street. Apa yang special kedai ni? Haaa... Ni yang DN nak share dengan kalian.


Makan Buffet tau... Seorang $10.90 sahaja dari pukul 11.30pagi sehingga 3.30petang. Syok tu...


Inilah lunch DN. Sedap tau... DN datang ke sini dalam pukul 12tengah hari camtu. Lewat sikit, pukul 12.30 sure penuh dan susah nak dapat seat. Ada peluang datang ke Singapore singgah lah di sini ye. Berbaloi2! :)
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

8 Blue Komen:

  1. Replies
    1. dalam RM26.50... rate skrg xsilap DN 2.43

      Delete
  2. ni fine dining ke DN. kalau fine dining mmg berbaloi baloi la harga tu. kalau convert RM mmg nampak mahal. tp kalau kite compare dgn currency SGD itu sendiri kira murah la kan.

    nak ole ole..hahaha..*gurau je*.

    nak lepaking lagi..jom aje....

    ReplyDelete
    Replies
    1. buffet dgn harga RM25++ still murah lagi kot....

      mmg ada beli utk mereka yg bertuah. tunggu!!! ^_^

      jom!!! suka2... :D

      Delete
    2. SGD pas convert bole thn gak hahaha tp aku jenis x bkira weh bab mkn
      mmg ade plan nak p singapore
      x rugi ko update mende cenggini weh sbb mn tau tetibe aku p..trus tringat entry ko..cewah!

      Delete
    3. Bab makan mmg xboleh berkira nanti kempunan. Hee... Insyaallah bulan 6 ni DN pegi lagi. Mmg nak berkongsi info utk mereka2 yg nk ke sana pun. Harap membantu.. :)

      Delete
  3. heeee..ok la tu..

    pndai DN cari tempat makan ea kat sn..ngee..ira dl pergi terjah n bw bekal je..kekkeeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebulan 2x turun johor, rugi pulak xmasuk singapore. sbb tu kena survive ambil tahu jln dlm tu... :)

      Delete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^