Women in Pink

Perempuan dan pink memang sinonim bersama. Tetapi kini boleh dilihat semakin ramai jejaka berani untuk menggunakan pink sebagai pakaian seharian mereka. Ini bermakna warna merah jambu tidak lagi mencerminkan bahawa lelaki seorang yang lembut atau akan dijadikan bahan ketawa. Mereka seorang yang berani mengetengahkan warna yang sinonim dengan wanita dengan ciri-ciri seorang lelaki sejati. Syabas lelaki-lelaki di luar sana. Ada tak lelaki yang memilih warna pink sebagai warna kegemaran mereka? DN berbangga dengan orang itu...

 
Kredit to Pakpis 

Makanya, mari lah LIKE DN ramai-ramai ye. Haha... Takde kaitan dengan Fahrin Ahmad pun. Sebabnya DN men'join'kan diri untuk contest 'My Pinky Moment' anjuran bersama saudara Eyriqazz dan saudari Madammondoq.




Inilah gambar-gambar pinky yang DN hantar untuk contest ni. Kena tema kan.... So apa yang perlu kalian buat cuma LIKE je. Mudah bukan. 

Macam mana nak LIKE? Ok, begini...

Kalian cuma perlu click link di bawah ni...


dan juga ini...


kemudian tekan 'LIKE' pada gambar dalam link tersebut. Itu sahaja... Senang je kan.... 

Contest ni akan berakhir 31 Mac 2012 ini. Sempat lagi siapa-siapa yang nak join. Boleh rujuk cara-caranya di blog Eyriqazz.

Kepada yang sudah 'LIKE', thanks a lot. DN sangat-sangat menghargainya. Teruskan support kami para blogger yang kerdil ini. Ecewahhh... Hee... Thanks all. Hugs~
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

12 Blue Komen:

  1. goodluck DN! zuan xde bju pink.. nk edit pn malas..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq zuan... beli lh 1 baju pink. ramai skrg DN tgk lelaki pakai baju pink

      Delete
  2. good luck DN! heee..aah ira tgk rmai gak lelaki pkai..hee..nice aje kan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ira... :) suruh zuan pakai xmo pulak dia. hikhik.. :p

      Delete
  3. dah LIKE dahhhhhhh! hik3.

    hope kak DN menanggg! yeahh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear... DN sgt2 hargainya.. :)

      Delete
  4. good luck DN. jap gi aku LIKE.

    feveret kaler aku. dulu, kini dan selamanya. hahahhaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks hanie... hugs~

      wah! suka pink dulu, kini & selamanya tu. DN lagi suka merah dari pink. hee....

      Delete
  5. saya tiada baju pink. tapi kalau nak suruh pakai juga terpaksalah pinjam jersey Pasukan Juventus adik lelaki saya punya

    ReplyDelete
  6. @Ladfe Amir simpan lh sehelai dua baju pink... ok ape.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena tunggu Inter Milan, Arsenal ataupun Lyon tukar warna jersey ke pink la.

      biasa saya pakai jersey je ke mana2 hatta berjalan atau pegi kerja. tapi belum pernah ada baju pink. nanti nak carilah

      Delete
  7. @Ladfe Amir nk tunggu jersey pink memang tak lah kan...

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^