Capricciosa & Coolblog Subang Parade

Pertama kali menjejakkan kaki ke Ristorante d'Italiano Capricciosa Pasta & Pizza Subang Parade, Selangor. Subang Parade memang menjadi salah satu tempat favorite DN untuk shopping sejak dari dulu lagi tapi DN tak pernah tergerak untuk makan di sini. 


DN mencuba makanan di sini pun disebabkan MilkADeal ada menawarkan voucher berikut :-


Jangan terkejut jika waiter di sana kebanyakannya adalah Negro. Mungkin disebabkan Sunway ini terkenal dengan student-student bangsa mereka so nak order kena speaking ye. Kalau tidak, confirm tak faham. Hee... Apa yang DN makan?


Ini adalah Pappardelle with Porcini and Eringi Mushrooms in Cream Sauce dan Vanilla Milkshake. Makaihh! Nama tak beragak panjang. Kalian jangan berangan nak tengok partner DN makan apa sebab memang DN makan sorang-sorang pun. DN dah biasa makan sorang-sorang ye so sila jangan tanya. DN makan licin tau. Sedap ke lapar? Err... Dua-dua sekali tapi yang utama adalah lapar. Hehe...

Ok, dah selesai makan di Ristorante d'Italiano Capricciosa Pasta & Pizza, beberapa hari kemudian DN datang lagi ke Subang Parade untuk redeem voucher berikut :-



Ini first time DN cuba Coolblog tau. Baru DN tahu sedap. Haha... Orang lain entah-entah dah cuba semua rasa, DN baru nak cuba. Ketinggalan sungguh kan tapi orang kata lebih baik lambat dari terus tak mencuba so takde lah DN terkilan sangat.

Disebabkan voucher MilkADeal kali ini dapat 3 jenis air, so officemate jadi mangsa untuk ambil sorang satu. Haha... Ayat kejam kan. Takkan DN nak minum ketiga-tiganya so memang perlu mencari back-up lah. Officemate DN pun dah tahu, mereka selalu jadi mangsa bila DN beli voucher di MilkADeal ni. Nak tak nak berserah je lah ye. Untung juga DN dapat officemate yang rajin melayan karenah DN. Terima kasih you all. Ada voucher lain DN beli lagi, standby je lah ye. Hihi... 


Inilah yang kami beli. Dari kiri Honeydew Milkshake (DN punya), Oreo Smoothies (Ema punya) dan Latte Smoothies (Kak Yang punya). Sorang dapat satu so jangan gaduh-gaduh ok. Lepas dah dapat, balik lah kami-kami ke ofis dengan senang hati...

Next? Tengok apa lagi voucher yang menarik di MilkADeal jom! ^_^
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

14 Blue Komen:

  1. mcm sikit mkanan DN tu..kalau wida mesti tak cukup, hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sikit ke? kenyang je wida. hihi...

      Delete
  2. Hi DN :)

    I would like to invite you to participate in my 1st ever giveaway contest. Many thanks for your participation and kind support. I appreciate it very much. More details: http://reeneeraaid.blogspot.com/2012/04/aprilove-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah... thanks for inviting me.. :)

      Delete
  3. Uuuiihh sedapnyerrr.. nak jugak..

    ReplyDelete
  4. wah sedap nye....tk pernah try cool blog tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba lh.. dh cuba mesti nk lagi. hee...

      Delete
  5. fuhhh.. DN ni rajin beli promo Milkadeal ye? bravoooooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. rajin sbb so far promo murah & dekat2. rugi tu xbeli.. :D

      Delete
  6. kakak DN saya punya coolblog mana? (^. ^)

    DN selalu makan sensorang. kalau nak makan kat klcc ke bukit bintang ke takde teman roger la aku & jue. kitrg okey je.

    MilkADeal tu promo murah kan. Groupon pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila2 jumpa kt klcc kita coolblog sama2 ye... eh, ade coolblog ke kt klcc? haha...

      dh biasa beli kt milkadeal, groupon xpernah lg. sama je konsepnya kan..

      Delete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^