She's Turn 11

DN akui, DN telah memilih kerja dan pastinya DN sibuk dengan kerja. Walaubagaimanapun, DN tetap cuba spend time yang tak seberapa nak banyak ini dengan mereka.


Kebetulan pada hari tersebut DN tidak outstation ke mana-mana. Oleh itu, habis kerja DN ditemani officemates pergi ke Baskin Robbins Seksyen 9 Shah Alam untuk membeli kek. Disebabkan DN ada kad Maybank, DN dapat RM10 off maka harga kek tersebut menjadi RM83.95. Ok lah tu kan.


DN pergi dengan housemates sebab kami nak redeem Baskin Robbins Milkshakes sekali yang kami dapatkan dari Milkadeal seperti berikut :-


Mudah bukan? Share sahaja di akaun Facebook dan Twitter dapat voucher ini.


Disebabkan kami ada 3 orang, kami redeem ketiga-tiga perasa sebab itu je choice yang ada. Boleh rasa ketiga-tiga sekali. Kemudian, singgah KFC Seksyen 13 Shah Alam sekejap untuk take away KFC manakala domino's pizza order online, confirm 30 minit sampai..


Sampai di rumah, birthday girl prepare semua ini untuk celebrate birthday dia. Dah besar rupanya adik DN seorang ni. Dah pandai buat kerja rumah walaupun disuruh baru nak buat. I'm proud of her.


Inilah birthday cake untuk birthday girl. Happy sungguh dia bila dapat cake ni.


Abah baca doa dulu, kemudian masa untuk potong kek.


Inilah keluarga kecil DN. Tiada dalam gambar, Abang Hairul (sampai lambat sebab habis kerja lambat), Adik Anwar (tak balik sebab di Politeknik Sabak Bernam) dan mama (tak sabar nak buat air kopi dia di dapur, so miss tangkap gambar sama-sama).


Adik DN yang seorang ni, tangkap gambar mesti nak sengih. 


Mama pun nak tangkap gambar potong kek walaupun bulan Disember haritu dah potong kek. Air kopi sebelah tu lah yang menyebabkan kami tak dapat tangkap gambar sama-sama tadi tau.

To my youngest sister, Happy 11th Birthday. Semoga menjadi anak yang baik untuk mama, abah dan kami semua serta berjaya dalam apa jua yang adik lakukan kelak. DN always love you.
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

12 Blue Komen:

  1. comelnya kek..
    ni kek aiskrem tu ker? msti sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah, kek aiskrim..

      kami makan 1 family pun xhabis...

      Delete
  2. hee...mesti sedap kan kek tu DN..berbaloi dgn harganya...

    > tak pernah merasa Baskin ni..hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt sedap... ada peluang nanti rasa ye... :)

      Delete
    2. maybe one day nanti la rasa kek ni..hee~

      Delete
    3. dah rasa nanti beritahu ye... ;)

      Delete
  3. wow bestnya dapat ice cream cake BR...DN, besday aku bulan NOV. hahahahaha..

    milkshake tu sedap kaannn...
    happt belated birthday to your sister. semoga dirahmati Allah dan berjaya dalam apa jua yang dilakukan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, hanie beli cake aiskrim BR tu, nanti DN datang makan. nyum2! ;p

      milkshake always my favorite..

      thanks utk ucapan itu. Nanti DN suruh adik DN baca.. :)

      Delete
  4. Replies
    1. tu xcukup org tu.. ramai lg meriah :)

      Delete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^