Alhamdulillah... Sihat kembali

Err... Macam lama je tak update kat sini. Huhu... Sorry semua. DN outstation ke JB sebenarnya dan belum sempat balik, DN demam so terus balik ke rumah lepas meeting di Johor. Perangai DN ni bila DN tak sihat memang semua orang DN tak layan. Tak kisah lah orang call ke, FB ke, tweet ke, datang rumah ke, DN akan buat tak tahu. Handset pun simpan elok je dalam bag & silent. Haha... Kejam kan! Itu namanya hands off! DN tak nak diganggu. Hee....

Alhamdulillah, harini DN semakin sihat dan boleh berbual dan layan call orang serta jumpa kawan-kawan. Semalam bila tengok missed call memang tak beragak banyaknye. Heee... Time DN tak sihat ni lah ramai yang cari. Time DN tengah rajin kerja dan nak cari kawan jalan-jalan takde pulak nak call DN. Apa daa... Wrong time la korang...

Tapi itu lah, everything happen for a reason. DN demam camni barulah DN dapat rehat. Kalau tidak, pasti DN dah terkejar-kejar ke sana-sini kerja macam esok dah takde hari nak buat kerja dah. Haha... That's me. Hee... So dah sihat ni mulalah tengok schedule kerja next week. Apa yang ada dalam organizer. 

Hmmm... Esok je dah kena ke Raub. Lusa ke Kajang. Rabu ke Johor. Err... Ok, taknak cerita dah. Mesti ada yang bosan nak tahu schedule kerja DN kan. Hee... Apapun, DN nak cakap sorry to all yang call or FB or tweet or anything tapi DN tak layan. Anggaplah beberapa hari yang lepas itu adalah hari privacy DN ye. Hee...

Happy weekend all! Selamat bekerja kembali esok dan bekerjalah dengan hati yang senang... :)

Nota kaki : Siapa akan jadi follower DN yang ke 100 ye? I have something for you. Surprise! ^_^
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

20 Blue Komen:

  1. laa.sakit rupanya.
    patutlah lama menyepi..take care yer
    kuat sgt kerja tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks wida..
      alhamdulillah, dah sihat sikit. batuk je belum hilang lagi.. :)

      Delete
  2. kerja tu kerja jugak DN...kesihatan tu kena jaga ok...
    semoga cepat sembuh ye..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee... thanks ezad. harap esok semakin sihat dan boleh bekerja seperti biasa dengan selesa.. :)

      Delete
  3. Patutnya hati bro terdetik nak miss call Deq Noor (sebenarnya nak call, tapi tak dilayan).

    Rupanya Deq Noor demam.

    Tue yang buat bro tak sedap hati he..23x

    ** Boleh tak jawap macam nie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro call selalu wrong time. sebab tu xdilayan. hihi.. :p

      Delete
    2. boleh belajar ayat2 manis dgn bro ye... hihi.. :p

      Delete
  4. terjumpa info ni, pasal demam…. sharing is caring :) - Cara Redakan Panas Demam Dengan Mudah

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for sharing the info... ^_^

      Delete
  5. Macam mane nak tahu time yang sesuai ek?

    Bagitau la bro, nanti senang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lh kan... susah gak nak gtahu. hmm.... kadang free memanjang, kadang busy memanjang. unpredict gak. huhu...

      Delete
  6. wahh bznya DN...

    br sihat nak berkejar ke tempat lain plak..hee

    :)

    buat kerja elok2 ea..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak camne.. kena kerja gak. huhu...

      thanks ira.. :)

      Delete
  7. bz nye...kesana kesini...jgn lupa jaga kesihatan jgak tau...

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^