Family Gathering @ Johnny's Bukit Raja

  
Nyum.... Nyummm..... Bersungguhnya mereka ni makan... Hehe...


Inilah sebahagian kecil keluarga DN termasuk keluarga makcik DN. Hari ini sebenarnya kami meraikan hari ulangtahun kelahiran makcik DN yang ke..... Berapa ye. Hmm.... 55 tahun kalau tak silap DN.


Kami meraikannya di Johnny's Restaurant Bukit Raja Klang. Nak masuk ke sini kena beratur panjang tu tapi disebabkan Johnny's ini memang favorite makcik DN so no choice... Tunggu je lah walaupun kena berdiri 1 jam. Huhu....


Eh? Mana kek? Makcik DN ni bukannya makan kek pun so bagi nasi je confirm makan. Terbaik kan perancangan DN. Hehe....


Makcik DN yang berbaju purple bertudung hitam tu. Beliau sebaya dengan mak DN yang berbaju belang tu tau. Sebab tu orang kata asyik nak gaduh je bila jumpa tapi bila dah duduk satu meja makan, boleh je kamcing. Hehe....


Ok, dah... dah... DN pun nak makan gak. Asyik tangkap gambar je, bila nak makan kan. Memang kami sekeluarga suka makan steamboat di Johnny's ni. Bagi DN harga pun tak mahal. Makan 10 orang, 2 set steamboat + pilih air masing-masing + desert baru RM200++... Ok lah tu kan....

Selamat Hari Lahir Cik Pinik. Semoga dengan bertambah usia ini, acik sentiasa berbahagia selalu dan kehidupan sentiasa diberkati oleh-Nya. 
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

9 Blue Komen:

  1. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,lumayan :))

    ReplyDelete
  2. La.. nape xajak bro huuhhu..

    sambil buat aksi tak tahu malu

    ReplyDelete
  3. satu jam beratur....wah..mmg peminat setia lah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu xpe. nk booking xboleh so beratur je lh...

      Delete
  4. kira murah la tu beb sbb mmg kenyang pun kan ..Johnnys kat jusco alpha angle sini pun beratur kkdg haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lh... beratur pun sanggup bila nak makan steamboat punya pasal...

      Delete
  5. Aw, this was a really good post. Taking the time and actual
    effort to produce a top notch article… but what can I say… I procrastinate a whole lot and never
    manage to get nearly anything done.
    Also visit my blog post ; read this blog and get stoned tumblr

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^