WW ~ Rindu Makanan Air Asia


Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

26 Blue Komen:

  1. Replies
    1. tu lh... rasa nk fly tp schedule full lah skrg. huhu..

      Delete
  2. rindu makanan MAS...ehhh...tetiba...hehehe...

    ReplyDelete
  3. Assalam..
    Mahal la makan kat atas tu..tak pernah order pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam..
      mahal sikit tp sedap. you should try.. :)

      Delete
  4. Wah dia makan...

    Bro asik order air mineral saja tau huhuhu

    Erm jumaat nie bro balik Malaysia T-T

    Tak puas la Deq Noor

    ReplyDelete
    Replies
    1. lapar, haruslah makan bro. hee...

      dh ada passport so pasni pergi sendiri pulak ye.. ;)

      Delete
  5. Banyaknyer Deq noor makan.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... suka cuba makanan kt AA. Semua sedap2 tau..

      Delete
  6. hehehe...best nye laa hai..tp cmne rupa mknan dlm bekas tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh buka, bau sedap terus ngap. lupa dah ak amik gambar. hee..

      Delete
  7. eh dear.. i pun samalah!! rindu nasi lemak dia.. sedap!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn! suka gak nasi lemak dia. :)

      Delete
  8. Replies
    1. awak tu busy sgt. mana banyak masa nak baca kan... (mode : merajuk) :p

      Delete
    2. kalau naik AA sure order nasi lemak Pak Nasir tu...tapi frust sbb nasi lemak selalu je habis...kalau ada rezeki baru dpt nasi lemak tu...kalau tak order yg lain je la...huhu...

      anak2 aku kalau stewardess tolak troli food tu, mmg mcm2 dia mintak...adoi la hai...

      Delete
    3. xpernah cuba nasi lemak Pak Nasir tu sebab asal tanya je habis. Keciwa... :(

      mesti tiap kali naik AA diorang tak sabar nak tunggu troli lalu kan. hee....

      Delete
  9. ke rindu kat pramugaranya??hehehehehe :P

    hari ni baru tersempat nak masukkan awak dalam bloglist..pasni senang dah nak singgah ke rumah jiran tetangga..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde maknenye... susah nak jumpa pramugara yg hensem. haha..

      thanks boni... ^_^

      Delete
    2. pramugara yang hensem....?

      Ada je.. mane si zarul nie ek

      Delete
    3. ehem2.... ade ke? bak sini satu. haha... :p

      Delete
  10. tak suka makanan airasia...suka MAS lagi. hehehe.. plus pramugara pramugari MAS lagi cun dan sopan.pakai baju kebaya gitu... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAS tak banyak pilihan makanan macam AA.. Yang pakaian tu setuju dengan hanie. cantik...

      Delete
  11. pack giler schedule ko DN. kalau aku demam rasa nak makann je.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik? orang demam mesti xselera makan. terbalik pulak dia..

      Delete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^