Wedding Zura & Shah

Bertempat di Dewan Banquet Shah Alam, pasangan pengantin Zura & Shah telah disatukan dengan mengenakan busana ungu, pastinya pilihan pengantin perempuan. Zura ini merupakan sahabat yang rapat dengan DN. DN mengenali beliau semasa kami sama-sama belajar di UTM dahulu. Walaupun masing-masing sudah membawa haluan sendiri kini, kami tetap rapat dan sering berjumpa jika ada kelapangan. 


Dari kiri DN, Musch, Zura, Shah, Hafizai, Adam (didukung) dan Atim. Tiada dalam gambar adalah Bety dan Zarina. Mereka inilah kawan-kawan seperjuangan yang rapat dengan DN semasa belajar di UTM dulu. Kami tiba agak lewat iaitu sekitar jam 3.30 petang. Nak buat macam mana, Atim sekeluarga dan Musch datang dari Johor so agak kelewatan sedikit sampainya. Disebabkan DN pun tunggu mereka, DN pun sampai lewat walaupun DN yang paling dekat antara yang lain-lain. Shah Alam je. Hihi...


Mujur lauk-pauk belum dikemas lagi. Seperti dijangka, kami adalah tetamu yang terakhir sampai disini. Kesian Zura, ingat kami dah taknak datang. Hihi... Maaf lah ye tak beritahu kelewatan kami. Kalau beritahu pun bukan phone ada kat tangan kan so tunggu je lah, kami pasti sampai. 

Kepada Zura dan Shah, Selamat Pengantin Baru. Semoga lembaran baru sebagai pasangan suami isteri ini akan lebih mengeratkan hubungan dan persefahaman antara satu sama lain. DN sangat gembira melihat kalian berdua disatukan dalam suasana meriah sebegini. 

Next?? Kita jumpa di wedding Musch pula ye. Zarina pun coming soon cuma kad je belum sampai lagi. Kan Zarina kan... Hihi. DN? Errr.... Terlalu complicated untuk diceritakan cuma... Doakan DN bertemu dengan jodoh yang baik dan mampu membimbing DN ke jalan diredhai-Nya. Insyaallah...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

11 Blue Komen:

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^