Penghargaan Untuk Mereka


Tadaaaa!!! Banyak tak? Hee.... Ada banyak lagi souvenir yang masih DN simpan masa DN ke Singapore dan Solo haritu. Makanya DN nak beri kepada mereka yang sudi singgah dan meninggalkan komen di blog DN yang tidak seberapa ini. Terima kasih semua... Tanpa kalian, DN tidak akan menulis serajin ini. Rajin ke? Hihi....


Inilah mereka yang bertuah akan menerima gift dari DN. Agak-agak ada ke nama kalian di sini? Kalau ada, sila email address ke missha_84@yahoo.com ye. Selain itu, untuk follower DN yang ke 100, iaitu Ahmad Fauzi Aryaan pun akan menerima cenderahati ini. 

Tahniah korang! Terima kasih kerana terus support DN untuk terus menulis di sini. Hugs~
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

28 Blue Komen:

  1. tahniah pada yg menerima gift tu :)

    ReplyDelete
  2. tahniah buat mereka...:D

    > jeles tak dapat ni DN..hee...bulan lepas bz sikit..tak dpt nak terjah dan bw sgt..will be back soon...hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. takmo jeles2 ye... insyaallah DN akan ke luar negeri lg. ada rezeki lebih DN akan bg lg. Mana tahu rezeki ezad pulak kan... :)

      Delete
    2. hee...gurau2 je tu..(^^,)
      wahhh...ada plan nak g luar negeri lagi tu...bestnya sbb dpt berjalan2 ke sana sini..:D

      Delete
    3. alhamdulillah.... ezad pun boleh apa nk pegi jln2... :)

      Delete
  3. Replies
    1. alhamdulillah.. rezeki mereka.. :)

      Delete
  4. wah!!!!!!!!!!!!!!! nama saya pun ada lah!!! pergh!!! kagumnya.. hehehe.. thanks ye deqnoor.. rasa terharu sangat2 ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah & thanks kerana sudi jenguk ke sini selalu. hadiah xseberapa pun...

      address DN dah dpt, nanti DN bg ye.... :)

      Delete
  5. Thank deq Noor...

    Rasanya Boni + Nurul akan datang sabtu nie untuk food review

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks bro kerana selalu jenguk ke sini. DN hargai sgt2.. :)

      mereka pun ada nanti? ok, DN bawa sekali gift mereka. Thanks for the info bro...

      Delete
  6. Manyak cenderahati.. congrats utk semua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, rezeki untuk diberikan kepada mereka... :)

      Delete
  7. wahhh rajin laa bro framestone singgah cni taw hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro memang rajin singgah di sini.... thanks utk awk sbb sudi singgah di sini juga.. :)

      Delete
  8. DN mesti ada lagi address zuan kan? hehe :D

    ReplyDelete
  9. Wah tak sangka Nama nurul ade... hehehe :)

    Time kasih deq noor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2.. thanks juga selalu jenguk ke sini..

      address DN dah dpt. Nanti DN pos ye. Tapi kalau nurul ada event yg bro jemput esok, DN bg esok je lh.. :)

      Delete
    2. Event tukar hari Ahad la Deq Noor

      Delete
    3. xpe... insyaallah DN boleh dtg... :)

      Delete
  10. DN memang selalu menghargai pengunjung blog kan? Saya pun pernah dapat sekali dulu..thanks

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^